AnaSayfa / Genel / Kahve falında elma domates görmek

Kahve falında elma domates görmek

Kahve falında elma domates görmek ancak daha büyük çalışmalar yapmak için fal sahibinden yardım isteyeceğine, ancak karşılaşacağı bir durumda tecrübesizliğinden dolayı yanlış bir adım atacağına, yaptığı işin de sıkıntılı olması sebebiyle istenmeyen durumlara düşeceğine, yaşadıklarının, gördüklerinin, duyduklarının, okuduklarının ve öğrendiklerinin kendisini bilge ve alim yapacağına, çok sıkıntılı ve çok zor döneme gireceğine, hobilerine eğileceğine, işlerin günden güne artacağına, aile bireyleri ile tartışacağına, anne ve babanın kalbinin kırılacağına delalettir.

Kahve falında elma domates gördüyseniz:

  • Çok önemli pozisyonda olsalar dahi, bazı kişileri yatıştırmak için belli ilkelerinizden ödün vermek zorunda değilsiniz.

Kahve falında elma domates görmek dargınların barışacağına, ara bozucuların, nifak sokanların cezalandırılacağına, sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına ve tüm düşmanların ve çekemeyenlerin yenileceğine, üzerinden büyük bir yükün kalkmış olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında domates ve elma görmek hayatındaki olumlu davranışların çevresine de örnek olacağına, bazı kişiler ile kurulacak çeşitli iş birliktelikleri ile hayal edilen herşeye kavuşulacağına, bu sayede kısa zaman içinde çok büyük kazançlar elde edileceğine rivayet eder.

Kahve falında salatalık domates görmek hayırsız bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, girilen birçok işte doğru kararların verilmesi ve akıllıca adımların atılması ile çok büyük kazançlar elde edileceğine delalet eder.

Kahve falında kırmızı domates kesmek kısa süre içinde dünyaevine girileceğine, hem aileye hem vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına, iş hayatında daha önce hayal edemediği kadar iyi bir kariyere sahip olacağına rivayet eder.

Kahve falında ağaçtan domates koparmak kazancın sürekli artacağına, hayırlı işlere girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında olgunlaşmamış domates görmek çok büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine, çevresindekilerle arasının açılacağına işaret eder.

Kahve falında domates fidesi görmek büyük kazançlar elde edeceğine, bolluk ve bereket içinde yaşayacağına, sorunlarını çözdükten sonra bu sorunların ardından sadece uğranılan zararların kalacağına delalet eder.

Kahve falında bahçede domates görmek huzur ve mutluluk verici şeyler yaşayacağına, kötü kimselerle bir olup, ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir