AnaSayfa / Genel / Kahve falında domates ve elma görmek

Kahve falında domates ve elma görmek

Kahve falında domates ve elma görmek çok pratik bir şekilde hareket edeceğine ve daha iyi bir duruma gelmek için sürekli koşturacağına, büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine, hayırlı bir döneme girileceğine, sevinçli ve güzel günler görüleceğine, ana baba duasının alınması sayesinde çok hayırlı bir aile hayatına sahip olunacağına, bundan sonra ortaya koyacağı bütün çalışmaların çok hızlı bir şekilde dikkat çekeceğine, ekmeğini rahat şekilde yeme imkanına sahip olacağına, kısmetin kapanması nedeni ile ticaretin duracağına, çok kısa bir zaman içinde kendisini hayallerine kavuşturacak bazı çalışmalar gerçekleştireceğine ve zengin olacağına, iş sahibi değilse çok iyi bir işe sahip olacağına, müjdeli gelişmeler yaşayacağına ve hayatının en güzel günlerini geçireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında domates ve elma gördüyseniz:

  • Diğer yandan fazla kilolarınız yüzünden bazı zorluklar yaşamaya başladığınızı unutmamalısınız.

Kahve falında domates ve elma görmek çevresindeki insanların da desteği ile her zaman en iyi olmaya çalışacağına, eskiden yapamadığı her şeyi yavaş yavaş hayata geçireceğine, mutluluğunu çoğaltacağına yorulur.

Kahve falında elma domates görmek rahat nefes alınacağına, zorlukların biteceğine, anne ve babanın kalbinin kırılacağına yorulur.

Kahve falında yeşil domates yemek bir rahatsızlıktan ötürü uzun zamandan beri yaşanan endişeli bekleyişin sona ereceğine, hiçbir üzüntü verici olayın kalmayacağına, aile hayatı içinde rahat edeceğine delalettir.

Kahve falında çeri domatesi yemek yaşadığı bunalımdan kurtulacağına, işine ve sevdiklerine dört elle sarılacağına, yaşam enerjisini geri kazanacağına, yarınlara olan inancını yitirmeyeceğine, bir ömür boyu refah içinde yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında domates ve salatalık görmek daha önce hiç başa gelmeyen olaylarla karşılaşılacağına, hayatının da istediği gibi yürüyeceğine işarettir.

Kahve falında domates hurması yemek çok mutlu bir hayat yaşayacağına ve çok büyük bir bolluk ve bereket içinde yaşayıp rahat ereceğine, kendisini işine veremeyeceğine işarettir.

Kahve falında küflenmiş domates görmek sevinçli ve güzel günler göreceğine, yeni bir projenin başına geçirileceğine, eşler arasındaki tartışmaların yakında biteceğine  ve yardım isteyen bir akrabaya yardım eli uzatılacağına inanılır.

Kahve falında iri domates görmek deyim yerindeyse ince eleyip sık dokuyacağına, üzüntülerinin biteceğine, atacağı her adımda daha çok kazanç elde edeceğine ve kendisine yüksek mevkilerde bir yer bulacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir