AnaSayfa / Genel / Kahve falında elma çayı görmek

Kahve falında elma çayı görmek

Kahve falında elma çayı görmek müdür ya da yönetici gibi mevkilerde görev alacağına, eşler arasındaki tartışmaların yakında biteceğine  ve yardım isteyen bir akrabaya yardım eli uzatılacağına, çalışmaların bu sayede çok daha iyi bir hal alacağına, ancak daha sonra bir anda her şeyin altüst olacağına ve işe ve iş sahibine zarar verecek hale geleceğine, sıkıntı dolu bir projenin altından kalkılacağına, yarardan çok zarar getireceğine, kalp kırıklığına neden olacağına, sıkıntılarını bir köşeye bırakarak daha doğru bir kişi olmak için çaba göstereceğine, uzun zaman önce tedavi edilmiş olan bir rahatsızlığın tekrar edeceğine, üzüntü yaşamaya rivayet eder.

Kahve falında elma çayı gördüyseniz:

  • Farklı alanlarda ilerlemek, farklı çevrelere girmek veya farklı konularda etkinizi arttırmak isteyebilirsiniz.

Kahve falında elma çayı görmek karşılaşılan kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon sağlayacağına, tekin olmayan yollara parasını ve malını harcayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yeşil çay görmek çok hayırlı ve güzel adımların atılarak kazanç elde edileceğine, eğer yolcu ise kısa zamanda memleketine kavuşacağına, sağ salim yolculuğunu bitireceğine tabir olunur.

Kahve falında beyaz çay görmek iş hayatında ya da aile hayatında başı sıkıştığında yardımına koşup destek olacağına ve bu sayede aralarındaki arkadaşlığın ya da ahbaplığın daha da güçleneceğine, başarıları ile tanınacağına yorulur.

Kahve falında çay dağıttığını görmek atılan her adımla daha iyi bir insan olunacağına, mütevaziliğini asla elden bırakmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yeşil çay tarlası görmek mutluluğun ve huzurun gün geçtikçe artacağına, üst mevkilerde bazı görevlere terfi edileceğine yorulur.

Kahve falında karşılıklı çay içmek deyim yerindeyse başında uğursuzluğun kol gezeceğine, geçiminin zorlaşacağına, sadece kazancının eksilmesiyle kalmayacağına işarettir.

Kahve falında açık çay ikram etmek yapılması gereken bir ödemenin yapılamayacağına, çevresindeki güzel, iyi kalpli ve hayırlı insan sayısının da artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çay hediye almak maddi problemlerin en kısa zamanda çözüme kavuşacağına, hayallerin gerçekleşeceğine, kazancın artması ile bolluğa ve berekete kavuşulacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir