AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil çay görmek

Kahve falında yeşil çay görmek

Kahve falında yeşil çay görmek şansının yaver gitmesi sayesinde tüm isteklerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine, çok saygın ve güzel bir mevkiye terfi edileceğine, terfi alamayacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, maddi gücünün yerine geleceğine bu durumun özel ve sosyal hayatına da olumlu yönde etki edeceğine, eline geçen fırsatları bu amaç doğrultusunda kullanacağına, çok endişeli ve çok üzüntülü durumlardan kurtulmak ve iş hayatından feraha çıkmak için çok büyük çabalar göstereceğine ve iş için çok emek verip etrafındaki insanlardan yardım alacağına, yaptığı işlerde her zaman zirveye oynayacağına rivayet eder.

Kahve falında yeşil çay gördüyseniz:

  • Yararlı tavsiyelerde bulunan kşileri dinlemeli, faydalı fikirlere yer açmalı ya da size destek olmak veya yardım etmek isteyen kişilere izin vermelisiniz.

Kahve falında yeşil çay kesmek kişinin merhameti sayesinde her canlıya ihtimam göstereceğine ve hayvanlara da, kimsesiz, ihtiyaç sahibi insanlara da aynı merhametle yaklaşıp, yardım edeceğine, sıkıntıdan kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında yeşil yapraklı çay görmek doğruluktan ayrılmayacağına, ahlakından vazgeçmeyeceğine, sorunlarını bitireceğine işaret eder.

Kahve falında yeşil çay içmek iş konusunda kurduğu bir ortaklığın kısa süre içinde zarar getireceğine ve büyük üzüntüler yaşayacağına, sahip olduğu mal varlığının alıp yürüyeceğine işaret eder.

Kahve falında yeşil çay toplamak çok akıllıca ve başarılı çalışmalar gerçekleştirerek hem büyük kazançlar elde edeceğine hem de çok sağlam bir kariyer oluşturacağına, daha yüksek bir noktaya geleceğine, işinde itibar edineceğine, ilerleyeceğine ve kalkınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yeşil çay görmek şanssızlık yaşanılacağına ve girilen işlerden elin boş dönüleceğine, zor zamanların kolay bir şekilde atlatılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yeşil çay bahçesi görmek onlar hakkında nasıl da yanıldığını anlayacağına, yeni ve isabetli adımlar atılacağına rivayet eder.

Kahve falında yeşil çay demlemek her zaman bu desteği ve birlik koruyacağına ve kendisine yardım için canla başla çalışan bu insanlar için kendisinin de aynı özveriyi göstereceğine, kazancının artacağına, rızkının genişleyeceğine delalettir.

Kahve falında yeşil çay yaprağı görmek düşmanlarını yenecek, rakiplerini de alt etmek için ihtiyacı olan maddi güce, inanca ve cesarete sahip olacağına bu sayede saygınlığının artacağına, kişinin daha çok kazanacağına, dünya malı elde edeceğine, maddi açıdan büyük zarar edileceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir