AnaSayfa / Genel / Kahve falında ellerini açıp dua etmek

Kahve falında ellerini açıp dua etmek

Kahve falında ellerini açıp dua etmek büyük üzüntüler çektikten sonra kendi işinin başına dönerek çok büyük bir üzüntü ve pişmanlık duysa da işi için çeşitli çalışmalar yapmaya çalışacağına, saygın ve ünlü biri olacağına, illet bir hastalık ya da altından kalkılmayacak bir sorun yaşamayacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlar ile karşılaşacağına, çok büyük tartışmalara ve çekişmeler yaşayacağına ve aile arasında zaman zaman sürtüşmeler meydana geleceğine, sevinçli bir hayat süreceğine, eline geçen bütün imkânları kullanarak hayalinde kurduğu hayata kavuşacağına, işlerini çok iyi bir şekilde tamama erdirdiği için insanların saygısını ve sevgisini kazanacağına, kısa süre içinde büyük ses getirecek işler ile insanların dikkatini çekeceğine, dar gelirli olanların rahatlayacaklarına ve ellerine geçecek paranın bereketli olacağına, başarıya giden yollarını açacağına alamet eder.

Kahve falında ellerini açıp dua etmek gördüyseniz:

  • Kulaktan dolma bilgilerle hareket etmek sorun yaratabilir.

Kahve falında ellerini açıp dua etmek aynı karşılığı alamayacağına ve artık bu durumu zorlamaktan vazgeçeceğine, maddi konuların ferahlığa çıkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında elini açıp dua etmek kısa süre içinde iyi kalpli ve güzel huylu bir kişi ile evlilik yolunda adım atılacağına, sorunların ve dertlerin biteceğine, yaşadığı kötü deneyimlerden sonra insanlar ile arasına çok büyük bir mesafe koyacağına tabir olunur.

Kahve falında el açıp dua etmek hayırlı kişiler ile arkadaşlıklar kurularak çok güzel çalışmalar yapılacağına, bazı konularda anlaşamadığı insanlar ile çok uzun konuşmalar sonunda orta yolun bulunacağına işarettir.

Kahve falında elleri açıp dua etmek rızkının ve kazancının bollaşacağına, sağlığının ve neşesinin de yerine geleceğine, sıkıntılı günler geçirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında avuç açıp dua etmek bereket ve huzur geleceğine bu sayede keyfinin yerinde olacağına, hayatının daha konforlu ve lüks duruma geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında dua eden el görmek kafanın rahat olması sayesinde başka işlerle ilgilenileceğine, rahat ve güzel bir çalışma ortamı kurup daha çok proje üreteceğine tabir olunur.

Kahve falında ellerini kaldırıp dua etmek işlerin günden güne kötüleşeceğine, kendisinden beklenen her şeyin karşılığını fazlasıyla verecek olan fal sahibinin vicdanen son derece rahat olacağına işarettir.

Kahve falında elinde dua kitabı görmek kendisini büyük bir iş sıkıntısının ortasında bulacağına, anı yaşamak yerine gelecekle ilgili sağlam planlar yapacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir