AnaSayfa / Genel / Kahve falında makinaya çamaşır atmak

Kahve falında makinaya çamaşır atmak

Kahve falında makinaya çamaşır atmak projelerin yeni ve hayırlı kapılar açacağına, arkasından konuşup duran ve kendisi hakkında dedikodu yapan biri olduğuna, kendisi gibi iyi niyetli insanlarla karşılaşacağına, onlarla güzel, keyifli günler geçireceğine, planların istediği gibi gitmeyeceğine, maddi olarak zor bir döneme girileceğine, çok daha iyi koşullara sahip olacağına, ardından birçok konuda yardımcı olacağına ancak işte ortaklığa girmeyeceğine, karşısına aradığı özelliklerde birinin çıkacağına rivayet eder.

Kahve falında makinaya çamaşır atmak gördüyseniz:

  • İsteklerini dinleyin.

Kahve falında makinaya çamaşır atmak ününün ve başarılarının ülke dışına çıkarak kişiye çok büyük bir övgü getireceğine, ticaretinin hızlanacağına, işlerinin çoğalacağına, hayatının da daha kolay, zevkli ve eğlenceli bir hale geleceğine delalettir.

Kahve falında kırmızı çamaşır makinası görmek uzun süre kimseye güvenmeyeceğine, geleceğinizin güzel olacağına işaret eder.

Kahve falında çamaşır makinası satın almak ortak olarak çok büyük bir projeye gireceğine, sorunsuz bir kişi ile arkadaş olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çamaşır makinası örtüsü görmek herhangi bir isteğinizden vazgeçmenize, sevdiklerinden ayrı geçirdiği bir dakikanın bile kendisine azap vereceğine alamet eder.

Kahve falında kaynak makinası görmek kendisine yük olan maddi yükümlülüklerin azalacağına, eşi ve çocukları ile ağız tadı ve iyi geçim içinde olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında örgü makinası görmek büyük bir projenin başına geçileceğine, eğer iş için seyahat edilecekse gidilen yerde netice alınamayacağına delalettir.

Kahve falında dikiş makinaları görmek üzerinden büyük bir yükün kalkmış olacağına, onlarla doyasıya ve uzun vakit geçirme mutluluğuna ve şansına nail olacağına işarettir.

Kahve falında para sayma makinası görmek elinize toplu miktarda para geçeceğine, çok büyük üzüntü yaşayacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir