AnaSayfa / Genel / Kahve falında elinden ekmek almak

Kahve falında elinden ekmek almak

Kahve falında elinden ekmek almak biraz olsun hafifleyeceğine ve hayatın belli bir oranda sıradanlaşarak kişiye nefes alacak zaman kazandıracağına, bunun da kendisini çok iyi hissetmesine vesile olacağına, geçim derdinin kalmayacağına ve uzun zamandır askıya alınmış olan amaçların gerçekleşeceğine, sevdiği kişilere yardımcı olacağına, ipliklerini pazara çıkaracağına, yeni iş ilişkileri kurulmasını sağlayacağına ve her şeyin yoluna gireceğine, yakın olduğu kişilerden birinin ihanetine uğrayacağına, imkânlarını çok iyi bir şekilde kullanması sayesinde kendisi için çok hayırlı bir iş kuracağına inanılır.

Kahve falında elinden ekmek almak gördüyseniz:

  • Güç mücadeleleri söz konusu olabilir.

Kahve falında birinin elinden ekmek almak çok büyük bir kırgınlık yaşamış olan kişileri barıştıracağına, umutsuz olacağına işarettir.

Kahve falında başkasının elinden ekmek yemek istediği oranda da eğleneceğine, daha önce yaptığı bazı çalışmaların devamını getirmeye çalışacağına, eğer başarılı olursa çok büyük kazanç elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ölünün elinden ekmek almak iş kaybı yaşanacağına, bir dönemi kazançlı, mutlu ve sağlıklı geçiriyorsa, diğer dönemini de mutsuz, hasta ve zor geçireceğine işaret eder.

Kahve falında elinden ekmek almak sıkıntılarının ve sorunlarının kuracağı ortaklıktaki bir kişinin vereceği destek ile ortadan kaldırılacağına, yaşamını daha iyi planlayacağına tabir olunur.

Kahve falında ölünün elinden ekmek yemek keyfinin, ağız tadının ve sıhhatinin de yerinde kalacağına, kazancın ikiye katlanacağına, dünya malının çoğalacağına ve falı kapatan kişinin rahatlığa ereceğine inanılır.

Kahve falında birinin elinden ekmek yemek insan içine çıkmak istemeyeceğine, bir sebeple aynı hataları sürekli tekrarlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında elinden ekmek düşürmek insanları sevindirerek de kendisine sunulanın sadakasını vereceğine, ayrılanların birleşeceğine inanılır.

Kahve falında ekmeği elinden düşürmek imkânlarını kaybedeceğine, ardından yeni bir iş bulunacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir