AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölünün elinden ekmek almak

Kahve falında ölünün elinden ekmek almak

Kahve falında ölünün elinden ekmek almak bir sebeple işlerinin kısa süre için aksayacağına, kazancının neredeyse yarı yarıya düşeceğine, doğruluktan ayrılmayacağına, ahlakından vazgeçmeyeceğine, sağlığının yerine geleceğine ve hayatının daha eğlenceli bir hal alacağına, hesap etmeden büyük ve önemli işlere atılacağına, bir koyduğu işten yüz kazanacağına, aşk konusunda çok büyük bir ilerleme kaydedileceğine, kendisi ile gururlanacağına, yakın çevre içindeki bir kişi ile bir gönül ilişkisi yaşanacağına, zarar edilen bir işte gösterilecek büyük azim ve sabır sayesinde kara geçileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ölünün elinden ekmek almak gördüyseniz:

  • Meslek hayatınızda ise çalışmalarınız esnasında fikirlerinizin hemen dikkate alınmaması sizi sinirlendirebilir.

Kahve falında ölünün elinden ekmek almak böyle bir durumda da yapmak istediği işlerden zarar edeceğine, üzerindeki ağırlığı atmayı ve yeniden hayat bulmayı başaracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölünün elinden ekmek yemek ticaret ehli kimse haline gelerek daha profesyonel olacağı işler yapacağına, doğru, akıllı, bilgili ve deneyimli kimselerle karşılaşarak işbirliği yapacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birinin elinden ekmek almak ayrıcalık elde edeceğine, umutsuzluğa ve karamsarlığa düşeceğine delalet eder.

Kahve falında elinden ekmek düşürmek sağlık sorunları ile başın belaya gireceğine, alınan borçların ödenememesinden ötürü gittikçe artacağına, çevresinin doğru ve kendisine fayda sağlayacak gerçek dostlarla çevrileceğine delalettir.

Kahve falında ekmeği elinden düşürmek kaybedilenlerin yerine çok daha fazlasının ve iyisinin konacağına, aşının da çoğalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birinin elinden ekmek yemek işlerin yeni kapılar açacağına, böylece hayatından memnun olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında başkasının elinden ekmek yemek çok zor günler yaşayacağına, fal sahibinin rahatının ve keyfinin bozulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında elinden ekmek almak büyük sıkıntılar yaşayacağına, kötü gidişe dur denileceğine, çok yakın arkadaşlardan destek alınacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir