AnaSayfa / Genel / Kahve falında yılan tutan görmek

Kahve falında yılan tutan görmek

Kahve falında yılan tutan görmek kendi içindeki gücü keşfedeceğine, büyük bir zenginliğe sahip olunacağına, ister istemez kendisini çok derin ve büyük üzüntülere sokacak ve yalnız başına kalmasına sebep olacak bazı olaylar yaşayacağına, kendisine yeni bir hayat düzeni kuracağına ve bu düzende yeni insanlara da yer vermeyeceğine, başarısının artacağına, hayatının da istediği gibi yürüyeceğine, daha hazırlık aşamasındayken bile işlerinde sorun yaşayacağına, bu sorunlar yüzünden kendisini kötü hissedeceğine, üzüleceğine, zor günlerden geçeceğine, zahmete ve çileye düşeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, yepyeni bir çalışma ortaya koyacağına işarettir.

Kahve falında yılan tutan gördüyseniz:

  • Diğerlerinin neler yaptığını incelemek yerine, kendi işlerinize zaman harcamanın faydasını görebilirsiniz.

Kahve falında yılan tutan birini görmek bazı sorunları yüzünden kırıldığı kişiler ile arasını düzelteceğine ve yaşadığı rahatsızlıktan bir an önce kurtulacağına, dualarından hayır görmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yılanı elinde tuttuğunu görmek tartışmaların kavgaya döneceğine, yakın bir zaman içinde kendi işini kuracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yılanı tuttuğunu görmek sevdiği kişilerin yapacağı bazı hatalar yüzünden kalbinin kırılacağına, üzüleceğine, yakın bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine ve rahat edip büyük mutluluklar kazanacağına rivayet eder.

Kahve falında yılan tutan kimseyi görmek yaptığı işte kazandığı paralarla başkalarına da faydalı  olacağına ve hem kendisini hem ailesini yeni bir şehre götürecek bir karar vereceğine, bir sebeple moral olarak çok kötü olacağı bir döneme gireceğine yorulur.

Kahve falında yılan tuttuğunu görmek şansının kendisinden yana gideceğine, kişinin eksiklerini, hatasını görmesine yardımcı olan ebeveynleri sayesinde gelecekteki hayatında rahat edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yılan tutan görmek dertlerinin artacağına, hedeflerine ulaşmak için kısmet ve şans elde edeceğine ve hayallerine kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birinin yılan tuttuğunu görmek korkularının sona ereceğine, artık insanlar ile arasında herhangi mesafe kalmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında elinde yılan tuttuğunu görmek girdiği bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına, gün geçtikçe iş hayatında daha büyük verim saplanacağına ve çok büyük kazançlar elde edileceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir