AnaSayfa / Genel / Kahve falında yılanı tuttuğunu görmek

Kahve falında yılanı tuttuğunu görmek

Kahve falında yılanı tuttuğunu görmek aksiliklerin ve tersliklerin üst üste geleceğine, zamansız girilen işte huzursuzluk yaşanacağına, aile hayatında ve iş hayatında çok büyük zorluklar yaşanacağına, belki ölümler görüleceğine, iş hayatına destek veren kişilerin desteklerini çekeceklerine, bu yüzden eldeki bir işte zarara düşüleceğine, anne ya da babanın bir sağlık sorunu ile uğraşmak zorunda kalacağına, hayatında yeni ve temiz başlangıçlara imza atacağına, kısa bir zaman içinde maddi açıdan zarar getirecek bir işe adım atılacağına, ödeyemediği borçlarını ödeyeceğine, yaşadığı büyük üzüntülerden ferahlığa çıkacağına, meslek hayatında hep cesaretli adımlar atacağına bu sayede yenilmez biri haline geleceğine delalettir.

Kahve falında yılanı tuttuğunu gördüyseniz:

  • Fiziksel veya duygusal durumunuzun ya da iş hayatınızın ön planda olabileceği bir sürece giriyorsunuz.

Kahve falında elinde yılan tuttuğunu görmek sorunların çalışmaları baltalamayacağına, aile hayatının gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, yaptığı işlerde kişinin iyi niyetinin suiistimal edileceğine rivayet eder.

Kahve falında yılan tutan kimseyi görmek yaşam biçimi ile de insanların övgüsünü kazanacağına, hayatı boyunca hep sevileceğine işaret eder.

Kahve falında birinin yılan tuttuğunu görmek böylece hayırlı bir yola girileceğine, kısa zamanda büyük bir kazanç getirecek bir planın takip edileceğine yorulur.

Kahve falında yılanı elinde tuttuğunu görmek itibarının ve makamının artacağına, uzun süre bu durumun devam edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yılan tuttuğunu görmek her işi ile daha çok ses getireceğine ve büyük başarılar kazanacağına, dünya yaşamı için de gerçekleştirmek istediklerine kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında yılanı tuttuğunu görmek barışın ve sevgi ortamının yaşanacağına, insanların birbirine kenetleneceğine, şanssızlıklar yaşayıp uzun bir zaman boyunca kendisini toparlayamayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yılan tutan görmek aile bireyler içinde tartışmaların çıkmasına sebep olan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, neşesini ve moralini kaybedeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yılan tutan birini görmek kişinin kazancının çoğalacağına, işlerinin büyüyeceğine, yaptığı işten çıkarılacağına, deyim yerindeyse sevdiği bir kişiye bir dokunup bin ah  işiteceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir