Kahve falında elinde tırtıl görmek

Kahve falında elinde tırtıl görmek uzun yıllardan beri çok uzak bir yerde oturan ve bir türlü biraraya gelme şansı bulamadığı akrabaları ile yakın bir zaman içinde bulaşacağına, kendisine destek olan insanları hiçbir zaman unutmayacağına ve yapacağı çok başarılı projeler ile önlenemez bir yükselişe geçeceğine, sevdiği kişiler ile çok rahat ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, şansın ve istikbalin açık olduğuna, bir akrabayla olan dargınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin sona ereceğine, başını ağrıtacak olaylar yaşayacağına ve keyfinin kaçacağı bir döneme gireceğine, verilen destek sayesinde iş dünyasında saygın bir konuma gelineceğine işarettir.

Kahve falında elinde tırtıl gördüyseniz:

  • Yeni tanışacağınız insanlara karşı dikkatli davranırsanız sonunda üzülmezsiniz.Sağlık probleminiz olmamakla birlikte kendinize dikkat etmelisiniz.

Kahve falında elinde tırtıl görmek yönetici veya patron koltuğuna oturacağına, işlerinin rast gideceğine işarettir.

Kahve falında beyaz tırtıl görmek hayatı boyunca karşısına eşsiz fırsatlar çıkacağına, şansının yaver gideceğine, hem evinde, hem de işinde söz sahibi olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında turuncu tırtıl görmek aile hayatı içinde mutlu olunacağına, sevilen kişilerle kurulacak bir ortaklık sayesinde çok ses getiren işlere girileceğine, onunla ortak pek çok noktası olduğunu göreceğine ve bu kişi ile ilerde hem iş ortaklığı yapacağına delalet etmektedir.

Kahve falında evde tırtıl görmek ticaretinin açık, kazancının da garanti ve sabit olacağına, mal veya dünyalığına gelecek zarara yorulur.

Kahve falında tüylü tırtıl görmek karşılaşılan bazı aksiliklerin kısa sürede aşılacağına, hayatına kolaylıkların, avantajların, önceliklerin ve ayrıcalıkların hükmedeceğine, maddi anlamda rahatının daimi olacağına alamet eder.

Kahve falında tırtıl yemek sorumsuzlukları yüzünden büyük sıkıntılara girilen bir kişi ile aradaki bağların kopartılacağına, kızına daima sahip çıkacağına işaret eder.

Kahve falında tırtıl beslemek deyim yerindeyse boğulacaksan büyük denizde boğulacaksın mantığından hareket edeceğine ve Allah’ın izni ve yardımıyla amacına ulaşarak istediğini alacağına, işlerinin daha da iyi olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölü tırtıl görmek çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, doğru yolu bulacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir