Kahve falında komşuya sarımsak vermek

Kahve falında komşuya sarımsak vermek iş konularında ortaklar ile ters düşüleceğine, iftiraya ve haksızlığa uğrayacağına, aksine her şeyi daha da güç hale getireceğine, aile üyeleri ile beraber ortak kararlar alırken kendisini ön plana çıkaracak söylemlerde bulunarak anlaşmazlık çıkaracağına, bir sebeple çok zor bir duruma düşecekken bu kişiyi yenilgiye uğratacağına, maddi sıkıntıların biteceğine, almış olduğu borçları yakın bir zaman içinde geri ödeyeceğine, düzenin bozulacağına, kişinin başarısızlıklar ve hayal kırıklıkları yaşayacağı buna mukabil sevdiğinden yana hayır göreceğine, kişinin yabancılarla büyük ve önemli işler yaparak hem zengin olacağına hem de kendi işini kurup yönetici konumuna geleceğine işaret eder.

Kahve falında komşuya sarımsak vermek gördüyseniz:

  • Bir yandan herekete geçme arzusuyla yanıp tutuşurken, başarısızlığa uğrama korkusu sizi frenliyor.

Kahve falında komşuya sarımsak vermek hayırlı bir kısmet ile çok güzel kararlar verileceğine, ancak daha sonra gireceği bir ortaklık ya da gerçekleştireceği çok büyük bir proje sayesinde eskisinden bile daha iyi bir duruma geleceğine işarettir.

Kahve falında sarımsak havanı görmek duygularının karşılıklı olacağına, iç dünyasının güzelleşeceğine, hiç beklemediği bir anda aile hayatında deyim yerindeyse bir deprem olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında pişmiş sarımsak görmek şöhretli biri olunacağına, yüksek makamlara geleceğine ve önemli işlerin başındaki kimse olacağına işarettir.

Kahve falında sarımsak pişirmek masraflarının azalacağına, barışçıl ruhunu, uzlaşmacı yaklaşımını kaybedeceğine tabir olunur.

Kahve falında sarımsak yakmak içine düştüğü yokluktan ve sıkıntıdan kurtulacağına, kişinin güzel günlerinin geride kalacağına rivayet eder.

Kahve falında sarımsak dişi görmek eğer hayırlı bir şey değilse sıkıntı çekeceğine, mutlu olunacak çeşitli adımlar atılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sarımsaklı yoğurt yemek daha geniş bir rızık elde edeceğine, geçiminin çok daha kolay hale geleceğine ve dünyanın tüm güzelliklerinin ve nimetlerinin tadına varma şansına nail olacağına, yapacağı hatalar yüzünden canının sıkılacağına alamet eder.

Kahve falında birinden sarımsak aldığını görmek bazı ortak işlere gireceğine ve bu ortaklıklar sayesinde çok hayırlı ve güzel olaylar yaşayacağına, hayırlı ve güzel haberler alınacağına, sıkıntılı bekleyişlerin sona ereceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir