AnaSayfa / Genel / Kahve falında elinde küpe görmek

Kahve falında elinde küpe görmek

Kahve falında elinde küpe görmek hayal edilen herşeye kavuşulacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, hayat içerisinde tertemiz bir sayfa açılacağına, dertlerin ve zorlukların da biteceğine, ettiği duaların ve dileklerin kabul olacağına, epey zamandan beri hayalini kurduğu bir şeye kavuşacağına, eski gücüne kavuşmak için bozuk ilişkilerini tamir ederek ve işine dört elle sarılarak yoluna devam edeceğine, maddi sıkıntılardan kurtulmaya, maddi anlamda da güç ve kuvvet kazanacağına delalettir.

Kahve falında elinde küpe gördüyseniz:

  • Sakin bir şekilde düşünerek olaylara beraber adım atmaya başlayacaksınız.

Kahve falında elinde altın küpe görmek çok ünlü bir kişi olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine, başarılarının herkes tarafından konuşulur duruma gelmesine vesile olacak işler yapacağına işarettir.

Kahve falında elinde küpe görmek yapacağı her işte ve atacağı her adımda çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve çok sevilip sayılan bir kişi olacağına, zarar edilen durumların kısa süre içinde kara geçirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında rengarenk küpe görmek işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, kazancının artacağına, yaşama sevincine kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında altın küpe çaldırmak başka işlere girmek için fırsat yaratılacağına, ağız tadının, keyfinin ve huzurunun kaçacağına alamet etmektedir.

Kahve falında altın küpeyi kaybetmek çaresizliklerine ve çözümsüzlüklerine çareler ve çözümler bulacağına, sorunlarını ve zorluklarını aşmayı bileceğine, kurulu bir düzenin sağlanacağına, falı kapatan kişinin, neşesinin, ağız tadının, keyfinin ve sağlığının yerine geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında siyah küpe almak kısa zaman içinde başarılı işlere girileceğine ve bazı zamansız tartışmalar yaşanacağına, rahatsızlık yaratan bir işin çözüm bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında gümüş küpe bulmak yorulduğu ve sıkıldığı zamanlarda ortaya çıkan bir rahatsızlık ile uğraşmak zorunda kalacağına, hayal edilen herşeyin yakın bir zaman içerisinde gerçekleştireceğine ve fal sahibinin, hayat içerisinde çok büyük kısmetler ile karşılaşacağına tabir olunur.

Kahve falında pembe küpe görmek özellikle ailesine daha çok vakit ayırıp, sevdiği kişilere karşı duygularını çok daha açık şekilde dile getireceğine, çok büyük kazançlar ve hayırlı rızklar elde edeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir