AnaSayfa / Genel / Kahve falında hurma tatlısı görmek

Kahve falında hurma tatlısı görmek

Kahve falında hurma tatlısı görmek kalabalık ortamlarda nazara uğramaya, çalışma hayatıyla ilgili çok büyük bir sorumluluk almak zorunda kalınacağına, çevresindeki düşmanlarını ayıklayacağına, aile hayatı içinde büyük mutluluklar yaşayacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine, kendini çok iyi ve mutlu hissedeceğine, kişinin madden ve manevi olarak mutlu ve hane halkıyla beraber huzurlu bir hayat süreceğine, dertlerinin bir kalemde silinip gideceğine, sorunlu ve sıkıntılı kişilerle bir işe girileceğine, hatalı yollara sapılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında hurma tatlısı gördüyseniz:

  • Duygularınızın sıcak karşılandığını göreceksiniz.

Kahve falında hurma tatlısı yemek destek istediği yerlerden ve kişilerden destek göremeyeceğine, hayırlı işler yapacağına delalettir.

Kahve falında hurma tatlısı görmek sorunların ve problemlerin ortadan kalkacağına ve mutlu günlerin geleceğine, kısmetlerin çoğalacağına inanılır.

Kahve falında kuru hurma yemek eğlenceye ve alışverişe bol vakit ve bütçe ayırabileceğine, gireceği bir ortaklıktan gözü yaşlı çıkacağına delalettir.

Kahve falında hurma bahçesi görmek özlediği yerlere yolculuk edeceğine, kendisini iyi hissetmeyeceğine delalettir.

Kahve falında hurma toplamak yemek verilen sözlerin yerine getirileceğine ve iş konusunda yeni yeni adımlar atılacağına, üzücü durumların kişiyi yıpratmasına izin vermeden yok edileceğine inanılır.

Kahve falında kurtlu hurma görmek işlerinin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, sürekli hastalıklar ile boğuşmak zorunda kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında hurma salkımı görmek çok büyük ve kazançlı projelere imza atacağına, onlarla dayanışma içinde olacağına, yaptığı fedakârlık kadar onlardan da fedakârlık göreceğine işarettir.

Kahve falında cennet hurması yemek hayatına huzurun ve mutluluğun daim olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, kendisine çok büyük zarar veren durumların sona ereceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir