Kahve falında annenin bayıldığını görmek

Kahve falında annenin bayıldığını görmek emeklerinin boşa gitmeyeceğine ve inanıp, azmedip, çabaladıktan sonra hiçbir konuda hevesinin kursağında kalmayacağına, uğursuzluklarla karşılaşacağına, hayal kırıklığına uğrayacağına, maddi anlamda zarar edeceğine, ancak bu durumun fazla sürmeyeceğine, sabırlı ve azimli olunması sayesinde maddi olarak çok güzel kazanç elde edileceğine, ev ahalisinden birisine yapılan bir kötülüğün bertaraf edileceğine ve mutlu ve huzurlu bir yuvaya sahip olunacağına, tüyü bitmemiş yetimin hakkını yiyeceğine ya da kolay ama doğru olmayan yollardan kesesini dolduracağına, çok büyük sıkıtılar yaşanacağına ve bu sıkıntıların günden güne büyüyeceğine, geçim sıkıntısına ve darlığa düşeceği işlere umut bağlayacağına, duaların boşa gideceğine, azmi ve inancı sayesinde her türlü zorluğun altından aslanlar gibi çıkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında annenin bayıldığını gördüyseniz:

  • Olması imkansız beklentiler ya da eğilimler içine girebilir, altından kalkılamayacak iş yükleri nedeniyle veya çevrenizdeki kişilere yapılması imkansız işler delege ederek hayal kırıklığı yaşayabilirsiniz.

Kahve falında annemin bayıldığını görmek geçiminin de daha rahat bir hale geleceğine, kazancın neredeyse yarı yarıya düşeceğine, manevi olarak çok yıpranılacağına inanılır.

Kahve falında annesinin bayıldığını görmek hem sevilen, takdir edilen kişi olacağına, evinden bereketin hiç eksik olmayacağına yorulur.

Kahve falında annenin bayıldığını görmek sorunların altından kalkmak için çeşitli kararlar vereceğine, daha sonra yaşayacağı bazı tatsız olaylardan yüzünden kendisini kötü hissedeceğine delalet eder.

Kahve falında birinin bayıldığını duymak adının tüm dünyaya yayılacağına, emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına işaret eder.

Kahve falında açlıktan bayılmak istenmeyen durumlarla karşılaşacağına, işlerin yakın zaman içinde büyük başarılar getireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında okulda bayılmak sorun yaşadığı kişilerle arasını düzeltmesi için önayak olunacağına, bazı çalışmaların büyük kazanç sağlayacağına delalettir.

Kahve falında çocuğun bayıldığını görmek yakın zamanda epey yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, hayırlı kişiler ile dostluk kurulacağına, her şeyin gönlünce olacağına, mutluluğunun, kazancının ve sağlığının ömür boyu süreceğine inanılır.

Kahve falında bayıldıktan sonra ayılmak hayal ettiği gibi bir yaşama kavuşacağına, mesleğindeki yerinin sağlamlaşacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir