Kahve falında birinin bayıldığını duymak

Kahve falında birinin bayıldığını duymak işlerin yoluna gireceğine, dertlerin biteceğine, büyük bir iş için bir ortaklık kurulacağına, zararlı bir alışkanlıkla uğraşmak zorunda kalınacağına, sağlıklı bir ömür süreceğine, yakın bir zaman içinde çok hayırlı ve bütün hayatını baştan sona değiştirecek çeşitli adımlar atacağına, işlerdeki karın artacağına, çok büyük ve hayırlı işlere gireceğine, eğitim hayatında çok üst kademelere çıkacağına, daha önce yapılmamış bir iş için çeşitli adımlar atılacağına, medet umduğu kapıların yüzüne kapanacağına, yerleşik düzen özlemini tatmin etmeye başlayacağına yorulur.

Kahve falında birinin bayıldığını duymak gördüyseniz:

  • Maddi açıdan büyümenize veya rahatlamanıza faydası olabilecek fırsatlar söz konusu olabilir veya eski bir tanıdığınızın hayatınız üzerinde önemli bir rolü olabilir.

Kahve falında birinin bayıldığını duymak elinde bulunan birkaç kuruşu bu sebeple harcayacağına, hayatında hayırlı ve güzel gelişmelerin meydana geleceğine inanılır.

Kahve falında imam bayıldı yemek büyük ve garanti olacak gelir kapılarına ulaşacağına, günahlarına tövbe edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında gelinin bayıldığını görmek eşiyle birlikte bir işyerine sahip olacağına, uzun zamandan beri kazanmadığı kadar büyük bir kazanç elde edeceğine, mal mülk konusunda çok büyük adımlar atıp çok zengin olacağına tabir olunur.

Kahve falında arkadaşını bayıldığını görmek sorunlu bir akrabadan gelecek kötü haber yüzünden üzüntü duyulacağına, bir sebeple cimriliği ile çevresinin dikkatini çekeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ağlamaktan bayılmak yaşadığı kötü günlerin ve olayların etkisini unutma imkânı yakalayacağına ve hayatının artık istediği şekilde ilerleyeceğine, gelişim içine girileceğine inanılır.

Kahve falında eski sevgilinin bayıldığını görmek üzerindeki yükün az da olsa hafiflemesinin sağlanacağına, aynı zamanda başka işlerle uğraşıp daha iyi yaşam koşullarına sahip olunacağına ve rahat bir yaşam sürüleceğine, işlerinin yolunda gideceğine, ekmeğinin ve kazancının kesilmeyeceğine, ticaretinin genişleyeceğine ve elinin her geçen gün bollaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında açlıktan bayılmak maddi konularda zayıf düşeceğine, kendisini çok iyi hissettirecek, yüceltecek ve gururlandıracak sözler duyacağına inanılır.

Kahve falında atın bayıldığını görmek alınan yardımların pek yarar sağlamayacağına, kısa bir süre sonra depresyona girileceğine, yapılan çalışmaların heba olacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir