AnaSayfa / Genel / Kahve falında elinde bıçak olan adam görmek

Kahve falında elinde bıçak olan adam görmek

Kahve falında elinde bıçak olan adam görmek aksine her şeyi daha da güç hale getireceğine, zorluklarla boğuşulacağına, hak yolundan sapmadan ilerleyeceğine, eline geçen fırsatları çok iyi ve epey kazançlı bir şekilde değerlendireceğine, bolluk ve bereket içinde bir iş hayatına sahip olacağına, kazandığı parayı kendisine bir yuva kurmak için harcayacağına, yakın bir zamanda büyük bir ferahlık yaşayacağına ve çok güzel günler göreceğine, zor günler geçirileceğine, manevi olarak bir rahatsızlık yaşanacağına, hayatına yeni ve temiz bir sayfa açacağına, kötülüğe uğramadan yaşayacağına inanılır.

Kahve falında elinde bıçak olan adam gördüyseniz:

  • Nerede olursanız olun gerek işinizde gerekse başka bir ortamda kendinizi epey huzurlu hissedeceksiniz.

Kahve falında eli bıçaklı adam görmek iyi hissedileceğine, sevdiklerinden, arkadaşlarından, dostlarından, yakın çevresinden ve komşularından ilgi ve şefkat göreceğine, onlar sayesinde içine düştüğü ruhsal çöküntüyü atlatmayı başaracağına rivayet eder.

Kahve falında elinde bıçak olan adam görmek tamamen din ile ilgilenerek dünya işlerini arkasında bırakacağına ve Allah yolunda yürüyeceğine, çok büyük menfaatler kazanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bıçakla adam kesmek bir sebeple çok zorlanacağına, uzun zamandan beri sürdürülen hayallerin kaybedileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bıçaklı adam görmek sağlıkla ilgili bazı sorunların baş göstereceğine, anne ya da baba ile ters düşüleceğine, kısa süreli bir yolculuğun yaşanacak aksilikler yüzünden gereğinden fazla uzayacağına, kişinin yaptığı hayırseverlik ve yardım neticesinde de manevi anlamda çok mutlu hissedeceğine, yaşamında aksiliklerden, hastalıklardan ve kazalardan uzak, sevdikleri ile mutlu bir geleceğe sahip olacağına yorulur.

Kahve falında bıçaklı bir adam görmek çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, sürekli, yakınında tuttuğu ve çok güvendiği kişilerden birinden ihanet göreceğine, hayatına şans ve uğur getirecek işler yapacağına işarettir.

Kahve falında bıçaklanmış adam görmek oynanan bir şans oyunu sayesinde zengin olunacağına, maddi orunların kısa süre içinde aşılacağına, kazanılan paranın ve başarının eş, dost ve akrabalarla paylaşılacağına, yeni bir eğitim kurumuna kayıt yaptırılacağına ve rahata erileceğine, düzeninin sarsılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bıçakla adam öldürmek yaşam hevesinden ve yarına dair umutlarından da hiçbir şey kaybetmeyeceğine, işsiz ise işe gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında adam bıçaklayıp öldürmek kendisine zenginlik getirecek yatırımlar yapacağına, arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına ve bu konuda elinin boş dönmeyeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir