AnaSayfa / Genel / Kahve falında elinde bayrak tutmak

Kahve falında elinde bayrak tutmak

Kahve falında elinde bayrak tutmak doğru düzgün karar vermekte bir türlü başarılı olamayacağına, kendisini kapana kısılmış gibi hissedeceğine, Allah yolunda ilerleyeceğine, güzel haberlerin ve müjdelerin alınacağı bir döneme girileceğine, hayır işleri ile uğraşılacağına, tüm dertlerinden kurtulup etrafındaki insanların da kurtulmasına yardım edeceğine ve çok rahat bir hayat yaşayacağına, zor zamanlar geçirileceğine, hayal edilen şeylerden gittikçe uzaklaşılacağına, işlerinin büyük bir başarı kazanması sayesinde yüklü miktarda para kazanacağına, iş hayatının bozulmasına sebep olan kişileri ve rakiplerini çok büyük bir bozguna uğratacağına alamet eder.

Kahve falında elinde bayrak tutmak gördüyseniz:

  • Girişimci yönünüz olumlu etki yaratmanızı sağlayabilir.

Kahve falında elinde bayrak tutmak eşit davranılacağına, falı kapatan kişiye çok büyük bir şöhret getireceğine, çok iyi mevkilere gelmesinde kendisine bir basamak olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bayrak tutmak işlerin kötü gidişatının tersine döneceğine, hırsızlık ve arsızlık yapmayacağına yorulur.

Kahve falında askerin elinde bayrak görmek girdiği tüm işlerden alnının akıyla çıkacağına ve kendisine hedef olarak koyduğu noktayı çok çalışarak ve azim göstererek kısa zaman içinde geçeceğine, çok etkili ve doğru kişiler ile tanışmasına vesile olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında elinde türk bayrağı görmek sevdiği kişilerin yardım taleplerine cevap vereceğine, uğursuzlukların ve şanssızlıklarının bir türlü fal sahibinin peşini bırakmayacağına delalettir.

Kahve falında ölünün elinde bayrak görmek girilecek bir iş sayesinde çok büyük bir çevreye sahip olunacağına, evinde kaynayan tenceresinin boş kalacağına delalet eder.

Kahve falında elinde bayrak taşımak meslek hayatının her daim zaferlerle dolacağına ve hayallerinin peşinde koşmaktan bir an olsun vazgeçmeyeceğine, sıfırdan aldığı bir işi en tepeye çıkartacağına ve bu sayede iş hayatında çok büyük firmaların dikkatini çekeceğine rivayet eder.

Kahve falında elinde bayrak görmek dünya malının da kendisinin bile hayal edemeyeceği kadar çoğalacağına, gönlü ve kadri yüce bir kimse haline geleceğine, dine olan düşkünlüğü ve sevgisi sayesinde insanlara yol gösterecek ve onları dine yöneltecek konuma ulaşacağına alamet eder.

Kahve falında yabancı erkek elini tutmak başını ağrıtacak olaylar yaşayacağına ve keyfinin kaçacağı bir döneme gireceğine, çeşitli projeler ortaya koyacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir