AnaSayfa / Genel / Kahve falında bayrak tutmak

Kahve falında bayrak tutmak

Kahve falında bayrak tutmak işsiz ve aşsız kalmayacağına, dünya nimetlerinden sonuna kadar yararlanacak olan fal sahibinin rızkında azalma olmadan müreffeh bir hayat sürdüreceğine, herkesin ayakta alkışlayacağı işler yapacağına ve adından başarıları ile söz ettireceğine, el üstünde tutulur hale geleceğine, ailesi ve sevdikleri ile birlikte çok güzel ve mutlu bir hayat süreceğine, herhangi bir sorunla karşılaşmayacağına, mutsuz ve üzgün olacağına, çok üst mevkilerde bazı kademelere terfi edileceğine, maddi olarak çok büyük imkânlara sahip olacağına, fikir ve gönül birliği yaparak kendisini bertaraf etmek için uğraşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bayrak tutmak gördüyseniz:

  • Belli konularda mücadele veya rekabet söz konusu olabilir.

Kahve falında elinde bayrak tutmak kendisine hayır getirmeyecek işlere gireceğine, kazandığı paranın bereketinin olmayacağına inanılır.

Kahve falında bayrak tutmak kendisine ticaret ve meslek hayatında akıl danışılacak ustalığa ve uzmanlığa erişeceğine, uzun yaşayacağına yorulur.

Kahve falında bayrak görmek işlerinin istediği şekilde ilerleyeceğine ve kendisini hayal kırıklığına uğratmayacağına, bir sebeple işlerinin yeteri kadar iyi olmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında başka bir ülkenin bayrağını görmek ortak olarak gireceği bir işte çok acemi olan ortağının kendisini geliştirmesinde büyük bir yardımda bulunacağına, para sıkıntısına düşüp, faturalarını ödeyemez olacağına inanılır.

Kahve falında tabutun üzerinde bayrak görmek daha iyi anlaşır olacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir işe girdiği sırada durumunu düzeltmek için birisinden çok büyük miktarda bir borç alacağına, bu borç sayesinde çok zor durumlardan kurtulacağına, çok rahat bir nefes alacağına ve çok huzurlu bir döneme gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında türk bayrağı satın almak rahatsızlık veren durumların yakında düzeltileceğine, çalışarak alnının teri ile helal para kazanacağına işaret eder.

Kahve falında mezar üstünde bayrak görmek ağzının tadının kaçması ile beraber keyifsiz günlere gireceğine, afiyette olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bayrağın yandığını görmek beklentilerini ve amaçlarını yerine getireceğine, verilen kararların geri çekileceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yorum

  1. actıgım falda bariz iki tane bayrak cıktı.buyük okul gıbı bınanın onunde duruyor gıbıydı bayrak şekli ,yanında iri yapılı uzun adam suretı vardı.elınde kagıda benzer bıseyı tutuyodu

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir