AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski sevgilinin senden kaçtığını görmek

Kahve falında eski sevgilinin senden kaçtığını görmek

Kahve falında eski sevgilinin senden kaçtığını görmek ilerleyen dönemlerde iş kurulacağına, kaçırmış olduğu fırsatlara üzülse de, daima önüne bakacağına ve bu süreçte olumsuz düşüncelere, karamsarlığa izin vermeden hareket edeceğine, çok deneyimli ve iş konusunda çok büyük bir isim yapmış olan bir kişi ile ortaklık kuracağına, bu ortaklık sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, kötü haberler alacağına, başarısızlığa düşeceğine, destek göreceğine, işlerinin çok hızlı bir şekilde toparlanacağına, hayal kırıklığına uğrayacağına, kederleneceğine, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında eski sevgilinin senden kaçtığını gördüyseniz:

  • En umulmadık şeylerin olması bile imkan dahilindedir.

Kahve falında eski sevgilinin senden kaçtığını görmek sıkıntılı bir işe girip gösterilen sabır sayesinde altından kalkılacağına, çok iyi ve kazançlı projeler ortaya koyacağına, bu çalışmalar ve projeler sayesinde çok üst mevkilere getirileceğine tabir olunur.

Kahve falında sevgilinin senden kaçtığını görmek hayatının aksiliklerle geçeceğine, uzunca bir süre bu durumun etkisi altında kalacağına işarettir.

Kahve falında eski sevgilinin senden özür dilediğini görmek dinde ve ahlakta güzelleşeceğine, iyi ve hayırlı insanlarla karşılaşacağına delalet eder.

Kahve falında sevdiğin kişinin senden kaçtığını görmek hayat içerisinde kırılgan bir duruma gelineceğine, kendisi için istediği iş imkânlarına çok çaba göstermesine rağmen ulaşamayacağına delalet eder.

Kahve falında birinin senden kaçtığını görmek sevdiği kişiden hayır ve karşılık bulacağına, parasız günler geçireceğine, aç kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında senden kaçan birini görmek işlerinin açılacağına ve yüzünün de güleceğine, işlerinin gerileyeceğine, elinin sıkışacağına delalettir.

Kahve falında sevdiğinin senden kaçtığını görmek fal sahibinin çok zor ve kötü günler geçireceğine, büyük başarısızlıkların bu sayede ortadan kalkacağına tabir olunur.

Kahve falında sevgilinin senden ayrıldığını görmek varılan noktaya hayal edilmiş olan birçok şeye kavuşulacağına, kişinin ailesini mutlu edecek işler yapacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir