AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiğinin senden kaçtığını görmek

Kahve falında sevdiğinin senden kaçtığını görmek

Kahve falında sevdiğinin senden kaçtığını görmek uzun zamandan beri askıda olan bir işin ya da projenin çok rahat bir şekilde nihayete erdirileceğine, kendisine çok iyi baktığı için sağlığının günden güne daha iyi olacağına ve ferahlığa ereceğine, hiçbir zaman yüksek bir mevkiye gelemeyeceğine ve daima alt kadrolarda iş bulacağına, yardım isteyen bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine ve güzel haberler alınacağına, çok büyük tartışmalarla ve ayak oyunlarıyla başa çıkmak zorunda kılınacağına ve uykusuz ve üzüntülü günler geçirileceğine, hayırlı ve güzel günler görüleceğine, maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, sıkıntılı geçen ve zarar edilen bir dönemin biteceğine ve bu sayede sorunların ortadan kalkıp yerini çok başarılı çalışmalara bırakacağına, sorun yaratan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, burnunun dikine giden çocuklara ve fal sahibinin emeklerinin boşa gideceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sevdiğinin senden kaçtığını gördüyseniz:

  • Aklınıza gelen fikirler sizi olağanüstü bir çaba göstermenize neden olabilir.

Kahve falında sevdiğin kişinin senden kaçtığını görmek hayatın kolaylaşacağına, elinde bulunan imkânlara zarar verilmeye çalışılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sevdiğinin senden kaçtığını görmek sıkıntılarını ve yaşadığı problemleri bu sayede ortadan kaldıracağına, yaşanan sıkıntıların sona ereceğine delalettir.

Kahve falında senden kaçan birini görmek kötü günlerde dahi şükrederek ve takva sahibi olarak hareket edeceğine sabır ve sükunetle sıkıntılardan sıyrılacağına, manevi olarak iyi bir psikolojiye gelineceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında eski sevgilinin senden kaçtığını görmek rahat ve sağlıklı bir hayat yaşayacağına, sağlıklı bir kişi olmak için hem beslenmesine dikkat edeceğine hem spor yapacağına delalettir.

Kahve falında sevgilinin senden kaçtığını görmek başarısının artacağına, kaçan bazı büyük fırsatların telafi edileceğine yorulur.

Kahve falında birinin senden kaçtığını görmek hayali kurulan her şeye yakın bir zaman içinde sahip olunacağına, hayatında kolaylıkların meydana geleceğine, iyiliğin ve hayrın kendisini her daim bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sentor görmek başarıya ve zafere doymayacağına, melanetin, uğursuzluğun, kısmetsizliğin ve şanssızlığın uzaklaşacağına delalet eder.

Kahve falında bir erkeğin senden hoşlandığını görmek fakirleşeceğine, eğer karar vermekte gecikirse çok zor durumlara düşeceğine, kötü olaylar ile karşılaşacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir