AnaSayfa / Genel / Kahve falında elektrik santrali görmek

Kahve falında elektrik santrali görmek

Kahve falında elektrik santrali görmek kazancın her daim artacağına, hoş muhabbette olacağına, eski ve güzel günleri anarak onları yeniden hatırlama fırsatı elde edeceğine, sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine, unutulmuş olan bir sorunun tekrar ortaya çıkacağına, çok uzun bir zamandan beri yapılan işte hiç beklenmedik şekilde maddi krize girileceğine, ters giden durumların düzeleceğine, ancak gelen yardım tekliflerini reddedeceğine, karşısına çıkan engelleri bir bir aşmayı başaracağına, müjdeli haberle geleceğine, sahip olunan kaynakların kısa sürede biteceğine, mevki makam sahibiyken işten olunacağına işaret eder.

Kahve falında elektrik santrali gördüyseniz:

  • Sağlığınızı da ihmal etmemelisiniz.

Kahve falında elektrik santrali görmek çok iyi bir çevreye sahip olunacağına, işlerin yoluna gireceğine, peşinden koştuğu bir işle ilgili olarak çok güzel gelişmeler yaşanacağına yorulur.

Kahve falında santral görmek çok büyük ve başarılı projeler ve kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, evliliğini tehlikeye atacak davranışlarda bulunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında termik santrali görmek sıkıntıya düşüreceğin ve kendisine tabir yerindeyse adeta kâbus gibi günler yaşatacağına, içine fesat düşeceğine delalettir.

Kahve falında termik santral görmek uzun yıllar boyunca yardım ettiği insanların kendisine sırt çevireceğine, anlaşmazlıkların tatlıya bağlanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında nükleer santral görmek ayaklarının yere basması yerine daha hayalci davranan fal sahibinin ailesiyle arasında da geri dönüşü zor sıkıntılar ve kavgalar yaşanacağına, işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında telefon santrali görmek çok rahat edeceği ve kendisini büyük mutluluklar içinde bulacağı bir döneme gireceğine, ortak olarak çok büyük bir projeye gireceğine, zenginlik kazanacağına, kısa süre içinde dünyaevine girileceğine, hem aileye hem vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına işaret eder.

Kahve falında elektrik direğini görmek çok büyük kazançlar ve başarılar elde edileceğine, çok büyük ve hayırlı olayların yaşanacağına, içinde bulunduğu sağlıksız ruh halinden ve bedenindeki ağrılarından kurtulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında elektrik çarpması sonucu ölmek büyük çabalar sonucu açılan kapıların teker teker kapanacağına, kişinin hatalarını tekrarlamamak için her zaman çok dikkatli davranacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir