AnaSayfa / Genel / Kahve falında telefon santrali görmek

Kahve falında telefon santrali görmek

Kahve falında telefon santrali görmek maddi ve manevi olarak çok rahatlayacağı bir döneme gireceğine, evinde hiçbir zaman kıtlık yaşanmayacağına, iş hayatında bunca ilerlemeden sonra gönül işlerine kalbinin kapılarını açacağına, sıkıntıların ve sorunların kolay bir şekilde çözüleceğine, aile hayatı ile ilgili güzel gelişmelerin yaşanacağına, rahat rahat yaşayacağına, para biriktirebileceğine, elde bulunan mal mülkün bir kısmını beraberinde götürecek bir işe girileceğine, sorunlu geçen işlerinin yoluna gireceğine ve mal sahibi olacağına alamet eder.

Kahve falında telefon santrali gördüyseniz:

  • Kadınlarla olan ilişkileriniz tersleşebilir.

Kahve falında telefon santrali görmek sevdiklerine kavuşacağına, özlemlerini bitireceğine, başkaları tarafından önemsenen biri haline geleceğine rivayet eder.

Kahve falında termik santrali görmek hem siyasal hem de sosyal konularda üstün bilgilerle donanacağına, büyük özgüven kazanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında santral görmek yapılan işte geriye düşüleceğine, işleri ile ilgili de büyük sorunlar yaşayacağına delalettir.

Kahve falında elektrik santrali görmek gayrimenkul sahibi olunacağına, bir sebeple çok büyük sorunlar yaşayacağına, yapılan hatalar ve atılan yanlış adımlardan ötürü çok büyük zararlar edeceğine rivayet eder.

Kahve falında nükleer santral görmek büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, ara sıra iş hayatında yaşanan problemleri ortadan kaldıracağına, insanlar tarafından yüzüstü bırakılacağına tabir olunur.

Kahve falında termik santral görmek sevdikleri ile çok güzel bir hayat yaşayacağına, el attığı işlerde borç ödemek zorunda kalacağına inanılır.

Kahve falında telefonla bir erkekle konuşmak büyük üzüntü verecek bir haber alınacağına, anne baba kavgası ile uğraşılacağına, eşle üzerinde uzun uzun konuşulan bir konudan ötürü ters düşüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında başkasının telefonunu çalmak sahip olduklarının da çoğalacağına, hayal ettiği bazı şeylere hiçbir sorun yaşamadan kavuşacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir