AnaSayfa / Genel / Kahve falında arızalı araba görmek

Kahve falında arızalı araba görmek

Kahve falında arızalı araba görmek başına bazı musibetlerin geleceğine, sevdikleriyle arasının açılacağına, önemli bir iş için kişinin sonucunu üç vakitte alacağına, aile hayatındaki muhabbetin artacağına,  hastalıkların iyileşeceğine, aileye yeni bir bebeğin katılacağına, başarısının azalacağına, işyerinde üst düzey görevlerde bulunacağına, onlara doyasıya sarılacağına, sevdiğini söyleyeceğine, kazancın yarı yarıya artacağına, ferah bir döneme girileceğine tabir olunur.

Kahve falında arızalı araba gördüyseniz:

  • Ev veya aileyle ilgili değişiklikler söz konusu olabilir.

Kahve falında arızalı araba görmek kendisine akıl veren aile büyüklerini dinlememesi veya aşırı inatçı yapısı yüzünden kendi bildiğini okuması ile de geleceğine dair yanlış kararlar almasının cezasını çekeceğine, çok pişmanlık duyacağına, sorun yaşanan bazı konuların çok kazançlı bir şekilde ortadan kaldırılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında arızalı araba kullanmak alınan bu haberler sayesinde çok büyük atılımlar yapılacağına, içinde bulunduğu kötü durumu sona erdirecek bilgilere ya da direkt olarak çözüme ulaşabileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında elektrik arızası görmek kıskançlık ve düşmanlık yapan bir kişi yüzünden iş hayatında zor bir duruma düşüleceğine ancak daha sonra sıkıntıların ortadan kalkacağına, hasret kaldığı kişilere kavuşacağına, özlem gidereceğine işarettir.

Kahve falında arıza görmek bir sebeple çok büyük sorunlarla karşılaşacağına, bu sıkıntıların aile hayatına yansıması ile çok kötü olaylar yaşanacağına, aile içinde sürekli tartışmaların ve kavgaların baş göstereceğine, stresten uzaklaşılacağına işaret eder.

Kahve falında arızalı uçak görmek çok büyük işlere girip yüklü miktarda kazançlar elde edeceğine, çalışma hayatında çok hayırlı imkânlar ile karşılaşacağına, kişinin maddi anlamda gücünü kaybederken bu durumun aynı zamanda iç dünyasından da pek çok şey alıp götüreceğine ve mutsuz olmasına neden olacağına alamet eder.

Kahve falında arızalı kamyon görmek umutlanacağına, kendisini yıpratacak ve erken yaşta yaşlandıracak hiçbir sorunun olmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında arabanın arıza yaptığını görmek yapılan bir hatanın telafi edileceğine, zor zamanların ve tartışmaların geride kalacağına, kişinin her zaman bolluk içinde bir hayat sürerek, sevdiklerine de her şeyin en iyisini vereceğine rivayet eder.

Kahve falında arabanın arızalandığını görmek üzüntülerinin yerini sevincin ve mutluluğun alacağına, yüzünün güleceğine, sorunlarının çözüleceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine ve ettiği duaların da kabul olacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir