AnaSayfa / Genel / Kahve falında arızalı araba kullanmak

Kahve falında arızalı araba kullanmak

Kahve falında arızalı araba kullanmak elindeki imkanların artacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına ve rahata erileceğine, hayatına mutluluğun, sükûnetin ve huzurun hâkim olacağına, istediklerini elde edeceğine, çalışmalarının ve emeklerinin karşılığını alacağına, sevdiği ve çok istediği bir projeyi hayat geçirerek etrafındaki herkesin dikkatini çekeceğine, çok iyi işler ortaya konacağına, ticarette rakiplerine karşı zafer kazanacağına, onlardan hayırsızlık göreceğine rivayet eder.

Kahve falında arızalı araba kullanmak gördüyseniz:

  • Belli iş birliklerinizi, anlaşmalarınızı, katılım gerektiren planlarınızı ya da belli başlı düzenlemeleri ilgilendiren konulara yeterince müsamaha gösterdiniz.

Kahve falında arızalı araba kullanmak hane içinde de ayrılıkların söz konusu olacağına, iş konusunda çok deneyimli bir kişi ile ortaklık kurulacağına inanılır.

Kahve falında arızalı araba görmek haneye bolluk ve bereketin hâkim olacağına,   yapılan hataların telafi edileceğine, çok iyi bir kazanca sahip olduğuna ve bu sayede maddi olarak çok fazla sıkıntı yaşamayacağına alamet eder.

Kahve falında arızalı uçak görmek yardım edilen insanlardan hayır duaları alacağına ve fal sahibinin sırtının hiçbir zaman yere gelmeyeceğine, işlerinin istediği gibi yürüyeceğine işaret eder.

Kahve falında arabanın arıza yaptığını görmek iş hayatında ya da aile hayatında başı sıkıştığında yardımına koşup destek olacağına ve bu sayede aralarındaki arkadaşlığın ya da ahbaplığın daha da güçleneceğine, birikimlerini işine yatırarak daha da zengin biri olacağına delalettir.

Kahve falında arızalı kamyon görmek alınan borçların günü gününe ödeneceğine, resmi bir kurumda işe girileceğine, hayır duaları alınacağına, zorlukların çözüme kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında arıza görmek bir sebeple insanlarla arasına sürekli mesafe koyacağına ve kötü duruma düşebileceğini bile bile yalnız kalmayı tercih edeceğine, işlerinin çok hızlı bir şekilde toparlanacağına işaret eder.

Kahve falında arabanın arızalandığını görmek dertlerinin şifasına, sorunlarının çarelerine, problemlerinin de çözümlerine ulaşacağına, çok büyük aksilikler ile karşılaşacağına rivayet eder.

Kahve falında elektrik arızası görmek elini attığı her işi yerine getireceğine, güç ve kudret sahibi kimse haline geleceğine ve işinde göstereceği başarı sayesinde büyük bir itibar sahibi olacağına, başının derde gireceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir