AnaSayfa / Genel / Kahve falında elbiseyle yüzmek

Kahve falında elbiseyle yüzmek

Kahve falında elbiseyle yüzmek zorlukların ve tartışmaların aşılacağına, yapılan işlerde büyük kazançlar elde edileceğine, maddi kaybın ruhsal olarak sıkıntıların önünü açacağına, hem çok mutlu olacağına hem de etrafındaki insanları çok mutlu edeceğine, sorun yaşanan kişiler ile aranın düzeltileceğine, mal mülk sahibi olunacağına, uzun süre bu durumun devam edeceğine, ancak daha uzun bir süre boyunca kıt kanaat geçineceğine, evine huzur ve bereketin geleceğine, hayallerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, dualarının kabul olacağına, zenginlik kazanacağına, rakiplerinin çok daha ilerisinde bir konuma geleceğine alamet eder.

Kahve falında elbiseyle yüzmek gördüyseniz:

  • Ev, emlak gibi konularla ilgileneceksiniz.

Kahve falında elbiselerle yüzmek çok büyük sıkıntılar çekeceğine, eline geçen imkânları gerektiği gibi kullanamayacağına, alkış alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında elbiseyle denizde yüzmek işini kurtarması ve sorunlarına çözüm bulması için çok büyük maddi destek sağlayacağına, gerçek mutluluğu ve huzuru yaşama şansına nail olacağına işarettir.

Kahve falında elbiseyle yüzmek başarıya ve amaçlarına çok yaklaşacağına, kendisine nankörlük ve hainlik edecek bir kimseden kurtulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında koyun kesmek yüzmek hem kendisi için hem insanlar için çok büyük fedakârlıklar yapacağına, elini attığı her işte büyük kazançlar elde edeceğine ve yaptığı her çalışmanın hem kendisine hem etrafındaki insanlara çok büyük fayda sağlayacağına yorulur.

Kahve falında denize girip yüzmek maddi ve manevi olarak büyük rahatlığa ereceğine, hayırlı ve güzel günler göreceğine, yaşayacağı bir rahatsızlıktan yakın zaman içinde herhangi zarar görmeden kurtulacağına, hataların telafi edileceğine rivayet eder.

Kahve falında ölü derisi yüzmek yaşam standartlarının ve kazancının artacağına, hikmetli ve asil insanlardan olacağına delalet eder.

Kahve falında havuz içinde yüzmek zahmetli bir işin hızlı ve kolay bir şekilde nihayete erdirileceğine, korkulan bir şeyin başa geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında derin sularda yüzmek kişinin hayatında her işinin yolunda gideceğine, sağlam ve sarsılmaz bir koltuğa oturacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir