AnaSayfa / Genel / Kahve falında denize girip yüzmek

Kahve falında denize girip yüzmek

Kahve falında denize girip yüzmek sıkıntıların ve dertlerin başgöstereceğine, çalışkanlığının ve emeklerinin karşılığını da hak ettiği yere gelerek alacağına, kıtlığa ve yokluğa düşeceğine, buna karşılık ani bir haber alarak tüm derdinden ve üzüntüsünden kurtulacağına, etrafındaki insanların sıkıntılarına çare olacağına, sevgisini, saygısını kendisinden eksik etmeyeceğine, dinde ve ahlakta olgun ve güzel olacağına, ancak doğru zamanda yapacağı atılımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, haksız ve güvensiz kişiler ile muhatap olunması gerekeceğine, atılan adımların zorluk yaratacağına, her işinin çok büyük mutluluk ve huzur getireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında denize girip yüzmek gördüyseniz:

  • Sezgilerinizde güçlenme var.

Kahve falında temiz deniz suyunda yüzmek parasının ve malının artacağına, eline yeni fırsatların geçeceğine, halkın huzurunun ve güvenliğinin de bozulacağına işarettir.

Kahve falında tertemiz bir denizde yüzmek sevilen kişilerle bir seyahate çıkılacağına, kötü bir olaydan ötürü kırılan kalbin tamir edileceğine, karşılaşılan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, sevinç ve mutluluk dolu günler yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında denizde havuzda yüzmek yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, kısmetlerin günden güne artacağına, kişinin tecrübelerinden yararlanacağı biriyle tanışacağına, akraba çevresindeki sorunların giderileceğine inanılır.

Kahve falında açık denizde yüzmek kişinin maddi gelirinin çok düşeceğine, bilmek istediklerini öğreneceğine delalet eder.

Kahve falında koyu mavi denizde yüzmek yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, ortaya koyacağı projeler sayesinde atacağı adımların günden güne daha büyük değer kazanacağına, fal sahibinin işinin gücünün rast gideceğine delalet eder.

Kahve falında denizin ortasında yüzmek kaderinin yüzüne güleceğine ve herşeyin istediği yönde ilerlemeye başlayacağına, ayrılıklar olmadan uyum içinde yaşanacağına delalettir.

Kahve falında balık olan denizde yüzmek kardeşlerin birlikte zor bir işin altından kalkacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, iş konusunda destek istenen bir kişiye kendi işi konusunda yardım edileceğine, kazançlı işlere yatırım yapacağına bu sayede kolaylıklarla karşılaşacağına ve kurtuluşa ererek rahat edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kışın denizde yüzmek ancak yaşanacak bazı mali krizler yüzünden yakın bir zamanda sıkıntıya düşeceğine, rahata erileceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir