AnaSayfa / Genel / Kahve falında üzerinden elbise çıkarmak

Kahve falında üzerinden elbise çıkarmak

Kahve falında üzerinden elbise çıkarmak çok uzun bir zaman boyunca aile bireyleri arasında tartışma ve sürtüşmelerin yaşanacağına, rahatının, keyfinin, sağlığının ve ağız tadının da hep yerinde olacağına, dertlerin biteceğine, mevki makam sahibi olunacağına, neşeli ve mutlu bir kişi olunacağına, sıkıntılardan yakın zaman içinde kurtuluşa erileceğine, hayırlı ve helal rızıklara kavuşulacağına, zenginlik ve bolluk içinde olacağına, üzüntü veren kişileri hayatından çıkartacağına, sağlık sorunlarının biteceğine, askıya almak zorunda kaldığı çalışmaları yakın bir zaman içinde nihayete erdireceğine, ferahlığa çıkacağına delalet eder.

Kahve falında üzerinden elbise çıkarmak gördüyseniz:

  • Duygusal ilişkilerde iniş çıkışlı bir seyir kendini gösterebilir.

Kahve falında dar elbise çıkarmak imkân sahibi olacağına, mutluluktan ayakların yerden kesileceğine yorulur.

Kahve falında yeni elbise giyip çıkarmak şansının açılacağına ve kafasının rahatlayarak, huzur dolu günler geçireceğine, çok hayırlı sonuçlar elde edebileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kat kat elbise çıkarmak sorunlarını yakın bir zaman içinde çözeceğine, işlerinin sürekli daha kötüye gideceğine işaret eder.

Kahve falında elbiseyi çıkarmak yaşanan üzüntülerin kısa sürede sona ereceğine, verilen bir karardan ötürü pişman olunacağına, yapılan işlerin bir kısmının karşılığının alınamamasından ötürü darboğaza girileceğine işarettir.

Kahve falında kirli elbise çıkarmak maddi güç sahibi olacağına ve böylece ticaret hayatında kendisiyle mücadele halinde olan kişileri de etkisiz hale getireceğine, sağlık ve huzur getirecek kararlar vereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında beyaz elbise çıkarmak o kişi tarafından psikolojik olarak yıpratılacağına, kişinin sülalesindeki erkek birey sayısının artacağına delalet eder.

Kahve falında siyah elbise giyip çıkarmak büyük işlere imza atacağına, ticaret ehli kişi olacağına rivayet eder.

Kahve falında elbisesini çıkarmak dertlerini ve sorunlarını bir tarafa bırakacağına, evinden işine, işinden evine gidip geleceğine, ailesinden ayrı hiç vakit geçirmeyeceğine, onlara çok bağlı olacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir