AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah elbise çıkarmak

Kahve falında siyah elbise çıkarmak

Kahve falında siyah elbise çıkarmak tatsızlıkların aşılacağına, tekin olmayan işlere girileceğine, elinde bulunan imkânları kaybedeceğine ve ortak olarak gireceği bir işten türlü sorunlar yaşayarak çıkacağına, çok yakın bir zaman içinde mutlu olacağı bazı haberler alacağına, bu sayede çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına ve çok rahat edileceğine, kurulan hayallerin yıkılacağına, üzerinde uzun zamandan beri kafa yorduğu bir çalışma sayesinde çok büyük maddi güce erişeceğine, işlerini kısa süre içinde ve sorunsuz olarak sonuçlandıracağına, beklentilerin boşa çıkmayacağına, para ve burs konusunda dede ya da amcadan yani baba tarafından bir akrabadan destek alınacağına ve murada erileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında siyah elbise çıkarmak gördüyseniz:

  • Size yalan söylenebilir.

Kahve falında siyah elbise giyip çıkarmak çok daha güçlü biri haline geleceğine, işine gösterdiği özen ve hürmet sayesinde çok daha iyi yerlere geleceğine ve hayatta çok başarılı olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında siyah elbise çıkarmak sevap işlemek için uğraşacağına, hayır işi yapacağına ve zekât vereceğine, düşenin elinden tutup açlara yemek vereceğine rivayet eder.

Kahve falında elbiseyi çıkarmak konuşmaz olacağına, yaşama isteğini ve yarınlara olan inancını da kaybedeceğine, ev ahalisinden birisine yapılan bir kötülüğün bertaraf edileceğine ve mutlu ve huzurlu bir yuvaya sahip olunacağına işarettir.

Kahve falında üzerindeki elbiseyi çıkarmak hayırlı, güzel ve bereketli işlere gireceğine, kazançlı işler yapmak için imkânlarının artacağına, bir sebeple eşi ile arasının açılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kırmızı elbise giyip çıkarmak kendisini çok büyük sorunlar ile boğuşurken bulacağına, yakın arkadaşlarından birinin büyük bir ihanetine kurban gideceğine, hak yolunu tutacağına ve makbul olan dünya mallarından başkasına niyetlenmeyeceğine delalettir.

Kahve falında takım elbise çıkarmak ondan mümkün mertebe en doğru şekilde faydalanacağına, çok rahat bir iş hayatı geçireceğine, sıkıntılarının biteceğine, anne baba duası alacağına delalettir.

Kahve falında kirli elbise çıkarmak eşler arasındaki kıskançlığın ve güvensizliğin biteceğine, ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine ve hep çaba gösteren kimse olacağına delalettir.

Kahve falında yeni elbise giyip çıkarmak hasretlerin biteceğine, dertlerin sonlanacağına, kendini yaradana daha yakın hissederek, manevi olarak güçlü duygular yaşayacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir