Kahve falında elbiseler almak

Kahve falında elbiseler almak borçların kısa süre içinde ve sorun yaşanmadan ödeneceğine, zararlı bir alışkanlıktan uzaklaşılacağına, hem moral hem de çareler bulacağına, sorunların çözümü için gerekli kararların zaman kaybetmeden verileceğine, yeni başlangıçlar ve atılımlar yapılacağına, onunla iyi bir geçim içinde olacağına, vefat etmiş bir aile büyüğü için bir hayrat yapılacağına, bunları tekrar etmemek için kendine söz vereceğine, büyük başarılar ve hayırlı kazançlar elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında elbiseler almak gördüyseniz:

  • Olumsuzlukları ortadan kaldırmak için karşınızdaki insanın harekete geçmesi gereklidir.

Kahve falında çok güzel elbise almak kendini bunu başaracağına, sevap işleyeceğine, dua alacağına alamet eder.

Kahve falında beyaz elbisede kan görmek en iyi işlerde çalışacaklarına, sağlıklarına zeval gelmeyeceğine, kazancın büyük bir kısmının Allah yolunda kullanılacağına delalettir.

Kahve falında kara elbiseli kadın görmek çok büyük maddi zarara uğrayacağına, tüm çabalara ve direnmelere rağmen bir türlü işlerin düzelmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında elbisenin kesildiğini görmek çalıştığı iş yeri dışında da pek çok iş teklifi alacağına, bazen sıkıntı ve zorluk çekileceğine delalet eder.

Kahve falında beyaz renk elbise giymek çok hayırlı bir işle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, kısmetinin açılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında krem elbise görmek eğitim konusunda bir kişiden destek alınacağına, maddi açıdan güçsüz bir döneme girileceğine inanılır.

Kahve falında gümüş renkli elbise görmek çok mutlu olunacağına ve sorunların yakın zaman içinde biteceğine, kazandıkları ile daha iyi yatırımlar gerçekleştireceğine delalettir.

Kahve falında boklu elbise görmek kısmetin bollaşacağına, çirkin iftiralara uğrayacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top