AnaSayfa / Genel / Kahve falında elbise fırçası görmek

Kahve falında elbise fırçası görmek

Kahve falında elbise fırçası görmek sorunlarından kısa süre içinde kurtulacağına, uzun yıllar yaşayacağına, neşesini hiç kaybetmeyeceğine, sevdiklerinden ayrı geçirdiği bir dakikanın bile kendisine azap vereceğine, geleceği için de kendisine cesaret vereceğine, hayatının kolaylıklar ve güzellikler içinde geçeceğine, her işinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, yaşamını tamamıyla olumlu yönde değiştireceğine, ona hayır getireceğine ve yüzünün gülmesine vesile olacağına, söylenen bir sürü söze rağmen doğru bildiği şeye körü körüne inanacağına ve bu yüzden çok iyi gidebilecek bir işi zarara sürükleyeceğine rivayet eder.

Kahve falında elbise fırçası gördüyseniz:

  • Biraz daha temkinli olmakta fayda var.

Kahve falında elbise fırçası görmek huzursuzluk yaratan kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına, çok büyük kısmetler sağlayacak bir işe girileceğine ve rahat bir hayata sahip olunacağına rivayet eder.

Kahve falında birisinden diş fırçası almak hanenizde bolluk ve bereketin artacağına, yaralarına da merhem olacağına delalettir.

Kahve falında diş fırçası ve diş macunu görmek yeni bir sorumluluk altına gireceğine, falı kapatan kişinin bu sayede çok daha rahat ve konforlu bir hayata kavuşacağına işarettir.

Kahve falında kirli diş fırçası görmek herkesin çok sevdiği ve beğendiği biri olacağına, sıkıntıların ve sorunların sevilen kişilerden gelecek destekler sayesinde çözüm bulacağına, ruhen çok büyük bir gelişme yaşayacağına, aile bireylerinden birinin sorununu çözeceğine, sahip olduklarından ve Allah’ın kendisine sunduklarından razı geleceğine, açlık, parasızlık ve geçim derdi olmadan yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında diş fırçasını kırmak parasal olarak iyi bir yere gelineceğine, parasal olarak çok sorunlu ve büyük zarar görülecek bir döneme girildiğine, bu yüzden yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına ve verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine işaret etmektedir.

Kahve falında badana fırçası görmek uzak bir yerden beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, eşi ve dostuyla gününü gün edeceğine tabir olunur.

Kahve falında fırça tarak görmek ticarette hileye ve fesada düşmeyeceğine, Allah’ın emrettiği şekilde mal ve para sahibi olacağına, aklındaki planları, projeleri ortaya çıkarmakta güçlüklerle karşılaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında dişlerini fırçalarken görmek malın ve paranın bir kısmının fakir fukaraya yardım için  harcanacağına, aile hayatında büyük sevinç yaşayacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir