AnaSayfa / Genel / Kahve falında boş dolap görmek

Kahve falında boş dolap görmek

Kahve falında boş dolap görmek eldeki mal ve mülkün kısa sürede büyük kayba uğrayacağına, iyi zamanlar geçireceğine, bir sebeple hiç istemediği şeyler ile karşılaşacağına, hayatının güzelleşeceğine, kendisinin de dinde ve ahlakta çok daha olgunlaşacağına, verdiği sözleri yerine getirmek için uğraşacağına, kişinin tek başına başladığı işinde giderek pek çok kişiye de maaş verecek düzeye geleceğine, çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, bu çalışmalar sayesinde hayırlı ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu kazançlar sayesinde çok büyük başarılar kazanacağı ve hayırlı kişiler ile iş ortaklıkları yapılacağına yorulur.

Kahve falında boş dolap gördüyseniz:

  • Herkes ön plana çıkmak istiyor veya bir numarayı arıyor olabilir.

Kahve falında boş elbise dolabı görmek başarılarının her geçen gün artacağına, kendisini paralayarak çalıştığı bir işte ortak olduğu kişiden büyük bir darbe yiyeceğine alamet eder.

Kahve falında elbise dolabının boş olduğunu görmek yaşanan güzel olayların kısa sürede kötüye döneceğine, haksızlık yaşanacak bir olayla karşılaşılacağına, işyerini kapatacağına işarettir.

Kahve falında boş dolap görmek ağız tadının ve keyfinin kaçacağına, hayattan yana her istediğini elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında içi boş dolap görmek hayırlı ve güzel şeylerin kısa süreli olarak rafa kalkacağına, sıkıntının günden güne artacağına, büyük bir zenginliğe sahip olunacağına, sorumsuz bir kişiye haddinin bildirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında dolap tamir etmek parasal olarak hayli iyi bir duruma gelineceğine, kendi şansını kendi yaratacağına alamet eder.

Kahve falında dolap düzeltmek büyük sorunlar ve üzüntüler yaşayacağına, sık sık şehir dışına çıkarak yeni insanlarla tanışacağına rivayet eder.

Kahve falında dolapta yemek görmek sıkıntıların destek verecek kişiler sayesinde çözüm bulacağına, borçlarının da kapanacağına delalet eder.

Kahve falında eşya dolabı görmek kurulu düzeninin olacağına ve tüm beklentilerinin birer birer gerçekleşeceğine, sıkıntılardan ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, maddi ve manevi olarak büyük sorunlar yaşayacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir