AnaSayfa / Genel / Kahve falında elbise ve ayakkabı görmek

Kahve falında elbise ve ayakkabı görmek

Kahve falında elbise ve ayakkabı görmek sorun yaratan kişilerle araya bir sınır çizileceğine, verilen emeklerin karşılığını bulacağına, bekar kişiler için, gidilecek yerde tanışılan biriyle evlilik yapılarak o şehre veya ülkeye temelli yerleşileceğine, sağlığının, rahatının, neşesinin, keyfinin ve ağız tadının da sürekli olacağına, her konuda gelişme gösterileceğine, yapılan çalışmalara ve ortaya konulan projelere zarar vermeye ya da leke sürmeye çalışan insanlarla muhatap olunacağına, büyük bir azimle çabalayarak kendi işini kuracağına, ekmeksiz ve aşsız kalacağına, ödeme güçlü çekeceğine, büyük miktarda para kazanacağına, bu paralar ile insanlara büyük iyilikler ve yardımlar yapacağına ve Allah katında çok büyük sevaplar işleyeceğine alamet eder.

Kahve falında elbise ve ayakkabı gördüyseniz:

  • Sosyal hayatınızda bazı planlar yapmanız mümkündür.

Kahve falında ayakkabı elbise almak aileye yeni bir bebeğin katılacağına, yükselmesine ve de iyi noktalarına gelmesine vesile olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yeni elbise ve ayakkabı giymek hayatındaki zorlukların, olumsuzlukların ve aksiliklerin ortadan kalkacağına, özel hayatında köklü ve güzel değişiklikler meydana geleceğine, çok büyük bir destek alarak iş hayatında uğradığı zarardan kurtulacağına ve büyük kazançlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yeni elbise ve ayakkabı görmek nüfuzunu da kullanarak gerekli adımları atacağına, önünü açacağına, huzurunu yerine getireceğine delalettir.

Kahve falında elbise ayakkabı giymek işlerin yoluna sokulacağına, daha geniş bir rızık elde edeceğine, geçiminin çok daha kolay hale geleceğine ve dünyanın tüm güzelliklerinin ve nimetlerinin tadına varma şansına nail olacağına yorulur.

Kahve falında elbise ve ayakkabı almak çevresinin kötü, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına, kısa süre içinde büyük gelişmeler kaydedileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında elbise ayakkabı görmek çok büyük zararlara uğrayacağına, bu zararlardan ötürü kendisini çok büyük bir boşlukta göreceğine, kendisine büyük bir mutluluk kazandıracak bir haber alacağına tabir olunur.

Kahve falında kırmızı elbise ve ayakkabı giymek yokluktan, parasızlıktan ve işsizlikten kurtulacağına, moral ve motivasyon açısından çok iyi bir hale gelineceğine rivayet eder.

Kahve falında elbise ve ayakkabı görmek aradığı her şeyi sevdiği insanda bulacağına, sıkıntı dolu ve sorun yaşayacağı günler yaşayacağına, çevresindeki bir kişiden ihanet göreceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir