AnaSayfa / Genel / Kahve falında annemle sarılmak

Kahve falında annemle sarılmak

Kahve falında annemle sarılmak hasta ve üzgün olacağına, kısa zamanda büyük bir kazanç getirecek bir planın takip edileceğine ve deneyim kazanılacağına, mutluluğunun ve konforunun da kaçacağına, başka kişilere kötülük yapmasın diye önüne geçeceğine, eşiyle arasındaki aşkın uzun yıllar devam edeceğine, yakın bir zamanda işin başına geçileceğine, vefat etmiş bir aile büyüğü için bir hayrat yapılacağına, güzel başlayan bir ortaklığın işlerin kötü gitmesi üzerine bitme noktasına gelineceğine ve sıkıntıdan ötürü neredeyse hasta olunacağına alamet eder.

Kahve falında annemle sarılmak gördüyseniz:

  • Evle ilgili gelişmeler olumlu sonuçlar doğurabilir.

Kahve falında vefat etmiş anneye sarılmak statü atlayacağına, rütbe edineceğine, kaçırılan fırsatların tekrar yakalanacağına inanılır.

Kahve falında anneye sarılmak işlerinde bereketin ve verimin artacağına, mesleği ile ilgili farklı kararlar alıp, uygulayacağına inanılır.

Kahve falında anneyle sarılmak şan şöhret, itibar kazanacağına, geniş rızık elde edeceğine, hayal kırıklığı ile karşılaşılacağına, amaçların gerçekleştirilemeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında ölen anneye sarılarak ağlamak düşman olduklarına duyduğu kini bitireceğine, hayatından nefret duygusunu atacağına, bir sebeple ailesi ile bile büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşayacağına, ancak daha sonra gireceği bir ortaklık ya da gerçekleştireceği çok büyük bir proje sayesinde eskisinden bile daha iyi bir duruma geleceğine yorulur.

Kahve falında anne babaya sarılmak ortak olarak gireceği bir işte hiç beklemediği kadar büyük kazançlar elde edeceğine, çok güzel ve hayırlı olaylar yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında annenin boynuna sarılmak uzun zaman boyunca maddi bir zarara sebep olacak bir işin peşinden gidileceğine ve zorluklarla başetmek zorunda kalınacağına, hiç beklemediği bir kişiden büyük bir ihanet göreceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına delalettir.

Kahve falında anneye sarılıp ağlamak işlerinin duracağına, sıkıntılarına ve sorunlarına bu sayede çok büyük çareler bulan fal sahibinin, iş hayatında düştüğü zor durumlardan kurtulacağına ve yaşanan kötü gidişe bu sayede dur diyeceğine inanılır.

Kahve falında ölen anneme sarılmak kazanç ve mal kaybına uğrayacağına, günah işlemeyi terk edeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir