Kahve falında anneyle sarılmak

Kahve falında anneyle sarılmak sağlığının ve keyfinin bir ömür süreceğine, iş dünyasında kaybedilen prestijin geri kazanılacağına ve hayırlı günler görüleceğine, kendisini çekemeyen ve işlerinin önüne sürekli bir engel çıkaran kişileri yenilgiye uğratacağına, aile büyüklerinden birinin başının sıkışması üzerine kendisine yardımcı olunacağına, çıkan bazı dedikodular yüzünden kötüye giden evliliğin düze çıkması için uzun uğraşlar verileceğine, çok büyük bir ferahlama yaşayacağına ve aile hayatındaki sorunlardan bu sayede zarar görmeden kurtulacağına ve çok rahat edeceğine, mevcut hayat düzenini yeniden kuracağına, işlerinin kötüleşeceğine, maddi olarak çok zor bir döneme gireceğine ve büyük bir zarara uğrayacağına, fırsatları tam zamanında değerlendireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında anneyle sarılmak gördüyseniz:

  • Kaldırabileceğinizden fazla yük yüklenmemenizde fayda var.

Kahve falında ölmüş anneye sarılıp ağlamak uğradığı zararlardan kurtulmak için alacağı borçlardan bir türlü kurtulamayacağına, kırılan yaşam hevesinin yerine geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ölen anneye sarılıp öpmek hayatında beklenmedik ama çok güzel gelişmeler yaşanacağına, düşmanlarını ve rakiplerini de kendisine ulaşamayacakları duruma getireceğine delalet eder.

Kahve falında anneye sarılıp öpmek evlilik yolunda bir adım atılacağına, parasal ve ruhsal sorunlar ile boğuşacağına, çok büyük ve kötü olaylar yaşayarak ve dedikodu malzemesi olarak insan içine çıkamaz durumlara geleceğine yorulur.

Kahve falında ölü anneye sarılmak ondan her zaman iyi haberler alınacağına, haramdan ve zinadan uzak duracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında anneyle sarılıp ağlamak yeni insanlar ile tanışıp yeni yerler gezeceğine, sahip olunan mal varlıklarına yenilerinin ekleneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında anne sarılmak aile bireylerini üzecek ve eldeki imkanların heba olmasına yol açacak bir kişi ile muhatap olacağına ve bu durumun rakipleri çok sevindireceğine, yapılan bir hatanın telafi edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında annesine sarıldığını görmek zarar ettiği çalışmalarda kısa sürede kara geçeceğine ve gün geçtikçe daha çok mutlu olacağına, hareketlerine ve yaşamına çeki düzen vermek isteyeceğine tabir olunur.

Kahve falında ölmüş anneyi sarılmak eğlenceli ve güzel ortamlarda bulunacağınıza, çevrenizde her zaman iyi ve güzel ahlaklı kimselerin bulunacağına, çalışmalarının bilim çevresi tarafından kabul göreceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir