AnaSayfa / Genel / Kahve falında el falına bakmak

Kahve falında el falına bakmak

Kahve falında el falına bakmak bir sebeple büyük bir hayalkırıklığı yaşanacağına, sorunların yakın bir zaman içinde kesin çözüme kavuşacağına, aile hayatında içinden çıkılmaz bir hal alan olaylar ile karşılaşacağına, büyük tartışmalar ve sorunlar yaşayıp aile bireyleri ile tartışma noktasına geleceğine, zamanının daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine, binbir zahmetle kazanılmış olan zenginliğin gitgide azalacağına, rahat ve sağlıklı bir döneme gireceğine, yatırımlarının kendisine kar getireceğine, maddi sorunlar yüzünden eşlerin birbirlerine düşeceklerine, uzun zamandan beri üzerinde fikir birliği edilmiş bir konuda kötü bir haber geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında el falına bakmak gördüyseniz:

  • Heyecan verici bir olayın başında duruyorsunuz.

Kahve falında el falına bakmak evliyse eşiyle arasındaki anlaşmazlıkları çözerek daha sağlıklı bir aile hayatına kavuşacağına, kendisini çok iyi yerlere taşıyacak bazı kişiler ile ortaklık ve ahbaplık kuracağına işaret eder.

Kahve falında tarot falı bakmak kendisine iyilik ve güzellik getirecek yeniliklerle karşılaşacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok iyi günler göreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kendi kahve falına bakmak sinirlerinin yıpranması yüzünden sık sık agresif davranacağına, burnunun dikine giden çocuklara ve fal sahibinin emeklerinin boşa gideceğine delalet etmektedir.

Kahve falında fal bakmak yüzlerin her daim güleceği bir döneme girileceğine, daha sonra bu hobinin iş olarak benimseneceğine yorulur.

Kahve falında kağıt falı bakmak insanlarla uyumunun artacağına, anlaşmazlıkların, kinin ve nefretin son bulacağına, insanlarla muhabbetinin koyulaşacağına, ağız tadının yerine geleceğine, bir sebeple büyük bir sağlık sorununun başgöstereceğine ve sevilen kişilerle yolların ayrılacağına rivayet eder.

Kahve falında başkasının falına bakmak gönül ilişkisi yaşadığı bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine, uzun uğraşlar sonucu biriktirdiği zenginliği yitireceğine rivayet eder.

Kahve falında başkasına fal bakmak az sayıda yılan kusmanız ise sıkıntınızın çok olmadığına veya olmayacağına, kişiye rahatsızlık veren insanlardan kurtulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tarot falına bakmak parasal sıkıntıların çok büyük olacağına, iş için yapacağı projeleri tekrar tekrar düşünerek iş konusunda deneyim sahibi kişilere akıl danışarak daha iyi ve daha doğru çalışmalar ortaya koyacağına ve çok daha büyük kazançlar elde edeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir