AnaSayfa / Genel / Kahve falında ekşi meyve yemek

Kahve falında ekşi meyve yemek

Kahve falında ekşi meyve yemek zaman kaybına sebep olan bir uğraşın terk edileceğine, kazanılan paranın makbul ve mukaddes amaçlar için harcanacağına, kendisini çok büyük sürprizlerin beklediğine ve yakın bir zamanda çok şaşıracağına, kuruntudan ve korkudan kurtulacağına, yıllar önce yaptığı yatırımların bugün beklenmedik şekilde değer kazanacağına, kişinin afiyette olacağına, özellikle yarınını düşünmeden hareket etmesi sonucunda bir anda maddi sıkıntı yaşayacağına, iş alanında programsız çalışmanın ve planlara uymamanın neticesinde itibarın zedeleneceği durumlar içine girileceğine, sorunların bu sayede aşılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ekşi meyve yemek gördüyseniz:

  • Gözden kaçabilecek ufak bir iş daha sonra başınızı oldukça ağırtabilir.

Kahve falında ekşi meyve yemek dost sandıklarından değil de öylesine arkadaşlık ettiği bir kişiden destek göreceğine, başın sıkıştığı bir anda çok sevilen ve değer verilen bir arkadaştan gelecek yardımla sorunun çözüleceğine alamet eder.

Kahve falında ekşi meyve görmek geçim sıkıntısından, yokluktan ve fakirlikten kurtulacağına, önünün açılması sayesinde kısmetinin artacağına tabir olunur.

Kahve falında ekşi bir şey yemek zenginleşeceğine, iş hayatına olumsuz şekilde yansıyacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ekşi yoğurt yemek çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok ses getiren biri olacağına ve rahat ereceğine, zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ekşi domates yemek huzursuzluk içinde ve sorunlu günler yaşanacağına, rakiplerin çok ağır yenilgilere uğratılacağına tabir olunur.

Kahve falında yeşil ekşi erik yemek karşısına çıkacak olan sorunlardan ve sıkıntılardan ötürü sarsılacağına, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, yeni bir gönül ilişkisine başlanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ekşi ot yemek sermayesini kaybedeceğine böylece parasız ve işsiz kalacağına, yaşanan travmatik bir olaydan ötürü psikolojik sorunların başgöstereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ekşi armut yemek eğer bekarsa, hayırlı bir erkek ile evleneceğine ve ondan sürekli yardım görüp, iyi anlaşacağına, huzurun bozulacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir