AnaSayfa / Genel / Kahve falında ekşi bir şey yemek

Kahve falında ekşi bir şey yemek

Kahve falında ekşi bir şey yemek beklediği haberin gelmeyeceğine, keyifli sohbetler edeceğine ve uzun zamandır hiç keyif almadığı kadar keyif alacağına, diğer taraftan yapılan bazı işlerde kazanç edileceği için birçok kez borç alınacağına, yapılan her işte çok değerli deneyimler kazanılacağına, bir süre işten ve hayattan elini eteğini çekeceğine ve kendisi ile baş başa kalacağına, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların yaşanacağına, çıkılacak bir yolculukta eşle veya arkadaşla tartışma yaşanacağı için yarı yoldan geri dönüleceğine, ailesi ile arasındaki tartışmalar için kendisine akıl hocalığı yapılacağına ve bazı konularda fikir verileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ekşi bir şey yemek gördüyseniz:

  • Gelişmeler uzun vadeli ilişki ya da planlarınızı tekrar değerlendirmenizi gerektirebilir.

Kahve falında ekşi bir şey yemek büyük başarılar kazandığı ortaklıklardan birinde hiç istemediği halde bir kırılma yaşayacağına, kişinin zor beğenen biri olması yüzünden evlilik kararını geç alacağına inanılır.

Kahve falında ekşi pilav yemek ticaretinin uluslararası bir nitelik kazanacağına, çok büyük kazançlar elde ederek büyük bir zenginliğe kavuşacağına ve çok hayıtlı bir kısmet ile evleneceğine alamet eder.

Kahve falında ekşi salata yemek elde bulunan bazı taşınmazların elden çıkartılacağına, dost ya da akrabalardan birinin vereceği destek sayesinde çözüleceğine rivayet eder.

Kahve falında ekşi domates yemek üzüntü veren bir durumun ortadan kaldırılacağına, sorunların bir bir çözüme kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında ekşimiş yemek görmek uzun bir süre boyunca eksik kalmış işlerin tamamlanacağına, huzur ve mutluluk verecek olaylar yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında yeşil ekşi erik yemek kasasının ve bütçesinin her geçen gün daha fazla büyüyeceğine, yaptığı işlerden bereket göremeyeceğine delalet eder.

Kahve falında ekşi yemek görmek düşmanların ve rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, kazancın ve işlerin düşerek maddi sıkıntıların baş göstereceğine delalet eder.

Kahve falında ekşi bal yemek hayallerin gerçeğe dönüştürülmesi için gidilen yolda zor duruma düşüleceğine, yaşadığı kötü olayları yakın bir zaman içinde ortadan kaldıracağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir