AnaSayfa / Genel / Kahve falında ekşi kaynatmak

Kahve falında ekşi kaynatmak

Kahve falında ekşi kaynatmak hastalıklarından ve borçlarından kurtulacağına, işlerinin daha da iyi olacağına ve ticaretinin de büyüyeceğine, onlarla bir arada yaşamaya başlayacağına, aile bireylerinin birbirlerine çok bağlı olacağına, maddi kriz yaşanacağına, inancının eksileceğine, dünya malı sahip olmanın peşine düşeceğine ve ahiret hayatını unutarak inancını boşlayacağına, zorlukların aşılacağına ve küslüklerin son bulacağına bu sayede de falı kapatan kişinin ağız tadının yerine geleceğine, üzüntülerin ve tartışmaların uzun bir zaman süreceğine delalet eder.

Kahve falında ekşi kaynatmak gördüyseniz:

  • Bazı anlaşma veya planlar son dakika değişiklikleri ya da düzenlemeleri gerektirebilir.

Kahve falında ekşi kaynatmak borçlarını ödemesi, işini kurtarması ve sorunlarına çözüm bulması için çok büyük maddi destek sağlayacağına, büyük mutluluklar yaşayacağı bir döneme gireceğine ve hayırlı bir kısmet ile karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında nar ekşisi içmek borçların kapanacağına, kötü hastalıkların iyileşeceğine, iş hayatı içinde istenmeyen sorunlar yaşanacağına inanılır.

Kahve falında ekşi salata yemek kendisini yalnız ve çok kötü hissedeceğine, rahatsızlıkların tedavi edileceğine rivayet eder.

Kahve falında ekşi yaprak yemek çok hayırlı ve büyük kısmetlerin ele geçeceğine, sorunların tamamen ortadan kalkacağına, rahatsızlık veren durumlarla muhatap olunacağına, ortaya konulan çalışmalar yüzünden büyük maddi zarara uğranacağına, bazı tartışmaların ortasında kalınacağına, ağız tadını kaçıracak bir ortama girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ekşi ayran görmek huzur getirecek birinin çıkacağına, dertlerin biteceğine, yapılan işte uğranıla zararların telafi edileceğine, ters giden işlerin edilecek dualar sayesinde yoluna gireceğine, iş hayatında terfi alınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yeşil ekşi elma görmek solan yüzünün güleceğine ve elinin de bolluğa kavuşacağına, aile saadetinin de artacağına alamet eder.

Kahve falında ekşi üzüm yemek gönülden arzuladıklarının da hayırlısıyla kendisine nasip edileceğine, her kararlarında onların arkasında olacağına inanılır.

Kahve falında ekşi pasta yemek kendisine hem başarı, hem birincilik hem de kazanç getireceğine, bundan sonrası için zafere giden yolunun da önünün açılmasına vesile olacağına, sıkıntıların bu sayede aşılacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir