AnaSayfa / Genel / Kahve falında yapılmış ekmek görmek

Kahve falında yapılmış ekmek görmek

Kahve falında yapılmış ekmek görmek iş hayatında attığı adımlardan çok büyük zararlar ile çıkacağına, ister istemez aile hayatında çeşitli tartışmalar yaşayacağına, üzücü olaylardan aile bireylerinin tamamının etkileneceğine, bazı konser etkinliklerine katılacağına ya da sinema filmi izleyeceğine, aynı zamanda başka işlerle uğraşıp daha iyi yaşam koşullarına sahip olunacağına ve rahat bir yaşam sürüleceğine, yeni ve daha büyük çalışmalar gerçekleştirip parasal sorunları çözmek için uğraşacağına, kişinin adeta gençleşeceğine, makam sahibi olacağına, malına mal, parasına da para katarak zenginlik elde edeceğine, çok iyi ve hayırlı adımlar atacağına, çok üst mevkilere geleceğine, maddi gücünün ve imkânlarının artacağına işarettir.

Kahve falında yapılmış ekmek gördüyseniz:

  • Enerji tüketici fiziksel aktiviteler mesela değişik sporlar yapmak, koşmak, bisiklete binmek için iyi bir zamandır.

Kahve falında ekmek yapılan sac görmek eşlerin birbirine düşeceğine ve son karar olarak ayrılacağına, kendisi için isabetli kararlar alacağına alamet eder.

Kahve falında yapılmış ekmek şöhretli biri olunacağına, sıkıntılardan ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, maddi ve manevi olarak büyük sorunlar yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında ekmek yapılmasını görmek işinden geri kalacağına, canın derdine düşeceğine, rahat yüzü göreceğine, yeni lezzetlerin tadına varacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ekmek yapıp dağıtmak üzerinde çok büyük baskı bulunmasından ötürü küçük bir rahatsızlık yaşayacağına ve alacağı bazı haberler yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine, kazancının düşeceğine delalettir.

Kahve falında yufka ekmek yapıldığını görmek elinin bollaşacağına, yüzünün güleceğine, içinde bulunduğu bu kötü durumdan kısa süre içinde ve canını sıkmadan kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ekmek yapıp yemek yokluk nedir bilmeyeceğine ve hiçbir zaman maddi olarak zor durumda kalmayacağına, bolluk ve bereket dolu günler görüleceğine ve çok mutlu ve huzurlu olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ekmek yapıldığını görmek moralinin bozulacağına ve sinirlerinin de adeta bir yay gibi gerileceğine, yakın bir zaman içinde kendisini çekemeyen kişiler tarafından bazı dedikodulara maruz kalacağına, işlerinde sürekli aksilik yaşanacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında evinde ekmek yapıldığını görmek malların artacağına, uzun zamandan beri hazırlıklarını yaptığı bir işe girdikten sonra çeşitli sorunlar ile karşılaşacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir