AnaSayfa / Genel / Kahve falında ekmek yağdığını görmek

Kahve falında ekmek yağdığını görmek

Kahve falında ekmek yağdığını görmek yakın çevresinin iyi gününden de, kötü gününden de geri duracağına, büyük ve güzel işler yapacağına, hayatının da deyim yerindeyse güllük gülistanlık hale geleceğine, özgüvenini yüksek tutarak işteki başarısını herkesin takdir edeceği şekilde ortaya koyacağına, vasıflarını geliştirerek, her zaman aranan ve sorun çözümünde etkin biri olarak düşünülen biri haline geleceğine, adım atacağı bir işte karşısına çıkacak bir sorundan ötürü ilerleyen dönemlerde de tökezleyeceğine, gözyaşının kuruyacağına, kişinin hayatına bolluğun, neşenin ve mutluluğun geleceğine, her zaman şükrederek, başına gelenleri tevekkül içinde karşılayarak ve Allah’ın emirlerine karşı gelmeden yaşayacağına, kısa süre içinde iyi kalpli ve güzel huylu bir kişi ile evlilik yolunda adım atılacağına, sorunların ve dertlerin biteceğine tabir olunur.

Kahve falında ekmek yağdığını gördüyseniz:

  • İş birliklerinizi zor durumda bırakabilecek şeyle söz konusu olabilir.

Kahve falında yağda kızarmış ekmek sevdiği kişilerden birinin yaptığı büyük bir hata yüzünden başının çok ağrıyacağına, hayırlı ve iyi kalpli bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, aile bireyleri ile mutlu bir hayata sahip olunacağına işarettir.

Kahve falında ekmek yağdığını görmek bütçesinde çok uzun süre onarılmayacak açıklar meydana geleceğine, iş hayatında yeni yollar keşfedileceğine, alternatif kazanç ve gelir kapıları bulunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yağda ekmek kızartmak azmi ve kendine olan özgüveni sayesinde gerçekleşeceğine, rahatlayacağına, hafifleyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yağmur ve kar yağdığını görmek girdiği her işte etrafındaki kişilere de kazanç sağlayacağına, düşmanların önlerinin açılacağına tabir olunur.

Kahve falında yağmurla karışık kar yağdığını görmek sıkıntılarından ve sorunlarından büyük bir azim gösterisi sayesinde kurtulacağına, çok zor durumlara düşeceğine ancak daha sonra kendisine yardım edecek insanlar sayesinde bu sorunlardan kurtulacağına delalet eder.

Kahve falında dağlara kar yağdığını görmek maddi olarak çok iyi adımlar atarak kazancının daha da artıracağına, sinsi bir düşmanınızın farkına varacağınıza işaret etmektedir.

Kahve falında dolu ve yağmur yağdığını görmek sevdiklerinin çevresinde ve her daim arkasında olacağına, uzaktaki bir akrabadan çok güzel ve hayırlı bir haber alınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında camdan kar yağdığını görmek iyi niyetli görünen kişilerin ilişkinize müdahale etmeye çalışarak aranızı açmaya çalışacağına, çok güzel ve hayırlı adımlar atılacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir