AnaSayfa / Genel / Kahve falında ekmek ve patates görmek

Kahve falında ekmek ve patates görmek

Kahve falında ekmek ve patates görmek yaşadığı kötü günlerin son bulacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa zaman içinde kurtulup güzel çalışmalar ortaya koyacağına, hedefine ulaşmak için sebat edeceğine, kazancının bereketleneceğine, üzüleceğine, zor günlerden geçeceğine, zahmete ve çileye düşeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, girdiği her işte çok başarılı olacağına, attığı her adım ile adından daha çok söz ettireceğine, iyi niyetlerle attığı adımların takdir göreceğine, aşılmaz denilen engellerin aşılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ekmek ve patates gördüyseniz:

  • Kendi kendinizle tartışmanıza neden olabilecek önerilerden uzak durun.

Kahve falında bahçeye patates ekmek yapılan hataların farkına varılarak büyük dersler alınacağına, elini attığı işleri istediği şekilde nihayetlendireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ekmek arası patates yemek kazancının günbegün artacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde sıkıntılarının ve sorunlarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, ilk etapta durumu kaldıramayacağına alamet eder.

Kahve falında patates ekmek yemek uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine ve çok büyük rahatlık sağlayacağına, düzeltmeye çalıştıkça daha da bozulacağına işarettir.

Kahve falında ekmek ve patates görmek kazancın kısa bir zaman içinde elden çıkacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere herhangi bir zahmet çekmeden kısa zaman içinde kavuşacağına işarettir.

Kahve falında patates ekmek kendisini dolandırıp para almak isteyen bir kişiler ile karılaşacağına ve kendisinin olmayan bir borcu ödeyeceğine, işlerinin eskisi gibi yolunda gideceğine tabir olunur.

Kahve falında patatesli ekmek görmek tatsız haberlerin alınacağına, işlerinin günden güne daha kötü bir hal alacağına, çok uzun zamandan beri doğru bir şekilde ilerleyen işlerinin yakın bir zaman içinde duraklayacağına, kazancının epey düşeceğine yorulur.

Kahve falında ekmek arası patates görmek güzelliğin kısacası yaşamın tadını çıkaracağına, her zaman bu desteği ve birlik koruyacağına ve kendisine yardım için canla başla çalışan bu insanlar için kendisinin de aynı özveriyi göstereceğine tabir olunur.

Kahve falında tarlaya patates ekmek kişinin kendisini daha iyi ve yüreğini daha ferahlamış bulacağına ve fal sahibine dua edeceğine, yaşadığı kötü olayları yakın bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, eline geçen fırsatları çok hayırlı bir şekilde değerlendireceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir