AnaSayfa / Genel / Kahve falında ekmek pişirdiğini görmek

Kahve falında ekmek pişirdiğini görmek

Kahve falında ekmek pişirdiğini görmek huzursuzluk içinde ve sorunlu günler yaşanacağına, ele geçen fırsatların kaçırılmasına sebep olan şeylerin ne olduğunun bulunacağına, yakınlarıyla anlaşmazlıkların biteceğine, kavgasız, gürültüsüz, sakin ve dingin günlerin yaşanacağına, ortaya konulan bir çalışmaya zarar vereceğine, ihanet edeceğine ve aile hayatında tartışmalara neden olacağına, gereksiz kıskançlık yapan bir sevgili ile aranın düzeltileceğine, hayırlı kazançlar elde edileceğine ve mutlu bir beraberlik yaşanacağına, parasal ve ruhsal olarak kötü bir döneme girileceğine, aydınlığa çıkılacağına işarettir.

Kahve falında ekmek pişirdiğini gördüyseniz:

  • Biraz daha esnek davranırsanız herkesin gönlünü kazanmış olursunuz.

Kahve falında sac üzerinde ekmek pişirmek bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekeceğine, kötü ve üzücü durumlar ile karşılaşacağına, hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında ekmek pişirmek çok zor günler geçirebileceğine ve hayal ettiği şeylerden gün geçtikçe uzaklaşacağına, doğru yoldan çıkıldığı an itibariyle düşmanlarda artış görüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sac üstünde ekmek pişirmek dünyevi hayata olan düşkünlük yerine, ahiret inancına göre yaşanacağına, kişinin mutsuzluğundan, huzursuzluğundan ve karamsarlığından kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ateşte ekmek pişirmek zorluğa düşeceğine, zarara uğrayacağına, daha büyük ve helal kazançlar elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında ocakta ekmek pişirmek amaçların gerçekleşmeyeceğine, maddi ve manevi olarak da kayıpların olacağına, büyük miktarlarda paralar kazanacağına, kasasının ve bütçesinin her geçen gün daha fazla büyüyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında annesinin ekmek pişirdiğini görmek maddi olarak çok iyi bir durumda olacağına, sorunların ortadan kaldırılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yufka ekmek pişirdiğini görmek büyük maddi ve manevi kayıplara uğranacağına, hak yolunda hiçbir sıkıntı çekmeden ilerleyeceğine, çok zor ve çok sıkıntılı işlerin altından kolayca kalkacağına işarettir.

Kahve falında ekmek pişirdiğini görmek ticaret hayatın da sağlam bir yeri olacağına, geçiminin bu nedenle insanların yardımı ile sürdüreceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir