AnaSayfa / Genel / Kahve falında ekmek kırıntısı temizlemek

Kahve falında ekmek kırıntısı temizlemek

Kahve falında ekmek kırıntısı temizlemek başına türlü melanetlerin ve musibetlerin geleceğine, işlerinin bozulacağına, onlar tarafından yüceltileceğine, el üstünde tutulacağına, özellikle iş sahibi kimselerin çalışanlarına karşı tutumlarının örnek teşkil edecek seviyede olacağına, böylece imkânsız denilen kavramı da kafasında yıkmış olacağına, işle ilgili çok büyük bir ortaklık kurulacağına, muzdarip olunan herhangi bir rahatsızlık varsa eğer çok kısa süre içinde tedavi edileceğine, iş hayatında ortaya koyacağı bazı çalışmalar ve alacağı başarılar sayesinde büyük bir özgüvene kavuşacağına, hayatındaki rahatlığın artacağına inanılır.

Kahve falında ekmek kırıntısı temizlemek gördüyseniz:

  • Duyduklarınız veya söylenenler doğru olmayabilir.

Kahve falında ekmek kırıntısı temizlemek yapılan bu hamleden ötürü iş ve aile hayatındaki kişilerden ağır eleştiriler geleceğine, aile hayatını derinden etkileyen bir derdin elbirliği ile çözüme kavuşturulacağına, kazancın arttırılması için ikinci bir işe girileceğine yorulur.

Kahve falında ekmek kırıntısı yediğini görmek çok güzel ve huzurlu günlerin yakın zaman içinde geleceğine, hiç yapmak istemediği bir şey yapacağına ve bu durumdan pişman olmasına rağmen işleri yoluna sokmak istediği için devam edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kırıntı ekmek kişinin moralinin ve keyfinin yerine geleceğine, daha rahat şekilde tüketim yapacağına delalet eder.

Kahve falında yerde ekmek kırıntısı görmek o kişiyle güzel günler geçireceğine, beklentilerinin gerçekleşeceğine, arzularının yerine geleceğine, kişinin gönlünden geçenlerin bir bir çıkacağına işaret eder.

Kahve falında ekmek kırıntıları toplamak hem zenginlik hem de makam sahibi kimse durumuna geleceğine buna rağmen geldiği yeri unutmayacağına, yeni kazanç kapıları bulacağına ve sayısız fırsat elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ekmek kırıntısı süpürmek iş ile ilgili biraz tökezlemeden sonra çok büyük başarılar kazandıracak çalışmalar gerçekleştirileceğine, kötü niyetli kişilerin aile bireylerinden uzaklaştırılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ekmek kırıntısı yemek sıkıntılarının ve sorunlarının son bulmasına vesile olacak çarelerin karşısına çıkacağına, Allah’ın helal kılmadığı işlere gireceğine ve günaha ve ayıba karışacağına işarettir.

Kahve falında ekmek kırıntıları yemek ailesi ile daha fazla ve kaliteli şekilde vakit geçireceğine, hayallerde değişiklikler olacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir