AnaSayfa / Genel / Kahve falında ekmek dağıtmak

Kahve falında ekmek dağıtmak

Kahve falında ekmek dağıtmak kişinin arkadaşlarından gelecek bir belaya, işlerin herkes tarafından alkışlanacağına, parasal ve ruhsal olarak çok mutlu ve huzurlu olacağına, kişinin elindeki imkanları sevdiklerini mutlu etmek için kullanacağına, epey bir süreden beri tanınan biri ile güzel bir ilişkiye başlanacağına, işlerinin sonuna gelip iflas edeceğine ve bir daha toparlanamayacağına, yakın bir zamanda sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine ve evlat sahibi olunacağına, insanlar arasındaki iyi imajının sarsılacağına tabir olunur.

Kahve falında ekmek dağıtmak gördüyseniz:

  • Sakinlik çözümü kolaylaştıracaktır, unutmayın.

Kahve falında köfte ekmek dağıtmak zora girmiş bir işin düze çıkacağına, kısa süre içinde meydana gelen istenmeyen bir olayın mutlu bir şekilde sona ereceğine, yapılan çalışmaların tanıtılması, yeni plan ve projelerin çizilmesi gibi işleri gerçekleştirdikten sonra yapılan işlerin ve verilen emeğin kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine ve bu fal sahibinin borçlarından kurtulup çok büyük bir rahata kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında sıcak ekmek dağıtmak herhangi bir sağlık sorunu varsa eğer şifa bulacağına, dinlenmek için zaman yaratılmazsa bir süre sonra vücudun iflas edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ekmek dağıtmak neşeye ve mutluluğa kavuşacağına, uğranan zararın en kısa zamanda telafi edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında taze ekmek dağıtmak yaşamının lüks, konforlu ve rahat hale geleceğine, yakın bir akrabanın desteğinin alınacağına ve kaybedilen işe ve kariyere tekrar kavuşmak için büyük bir çaba gösterileceğine işaret eder.

Kahve falında helva ekmek dağıtmak ticaretten yana şanslarının açık olacağına, eşinden göreceği saygı ve hürmetin kıskançlık yaratacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ekmek arası dağıtmak bolluk ve bereket göreceğine, gamsız bir hayat süreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ekmek yapmak ve dağıtmak kısmetin kapanacağına, aile bireyleri ile birlikte yapılacak bir işten alınterinin fazlasıyla karşılığını bulacağına tabir olunur.

Kahve falında ekmek yapıp dağıtmak zorlukların, dertlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, hedeflerini tutturacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir