AnaSayfa / Genel / Kahve falında taze ekmek dağıtmak

Kahve falında taze ekmek dağıtmak

Kahve falında taze ekmek dağıtmak çok büyük dertler ile boğuşmak zorunda kalınacağına, işlerin ve düzenin bozulacağına, bedenen ve ruhen iyi olacağına, iki tarafın da çok sevineceğine, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına, yaptığı hataları kısa zaman içinde düzelteceğine, maddi ve manevi açıdan büyük bir ilerleme kaydedeceğine ve insanların imrenerek baktığı bir kişi olacağına, üzüntü duyduğu konularda çok hayırlı gelişmelerin yaşanacağına, karşısına çıkan tüm sorunları alt edeceğine, yaşanan büyük sıkıntı ve üzüntüleri ortadan kaldıracağına delalet eder.

Kahve falında taze ekmek dağıtmak gördüyseniz:

  • Karşı taraf kendi çıkarları için, sizden fayda sağlamaya çalışabilir.

Kahve falında taze ekmek dağıtmak hayatında bir takım problemlerin baş göstereceğine, zor bir işin üstesinden gelinmesi ile birlikte bazı işlerin hayata geçirileceğine ve bu sayede çok sayıda insana ekmek kapısı açılacağına işaret eder.

Kahve falında taze pişmiş ekmek görmek sorunlarını çok rahat bir şekilde ve herhangi sorun yaşamadan bitireceğine, kayıplarını yerine koyması için uzun zamanlar geçeceğine rivayet eder.

Kahve falında taze ekmek yemek görmek tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine ve anne babanın sağlık sorunları yüzünden üzüntü duyulacağına, imreneceği ve adından övgü dolu sözlerle bahsedeceği kimse haline geleceğine işaret eder.

Kahve falında kızarmış taze ekmek görmek mal ve mülk konusunda çok hayırlı durumlar ile karşılaşacağına, sorunların bu sayede aşılacağına, yeni bir iş için başvuru yapılacağına, sevilerek yapılan bir işin daha iyi bir hale hale getirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında taze ekmek yediğini görmek sevilen bir işe ortak olunacağına, de zenginliğe kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında taze soğan ekmek geçimden, paradan ve maldan yana sıkıntı yaşamayacağına, verilen bütün emeklerin heba olacağına delalet eder.

Kahve falında sıcak taze ekmek görmek dertlerden kurtulmaya, iş konusunda yeni bir sayfa açılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birinden taze ekmek almak neşeli ve keyifli günler geçireceğine, girilen her işte aynı açmazla karşılaşılacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir