AnaSayfa / Genel / Kahve falında ekmek arası dağıtmak

Kahve falında ekmek arası dağıtmak

Kahve falında ekmek arası dağıtmak yaşamdan yana alınabilecek tüm tatları alacağına, yükseleceğine, kardeşleri birbirine düşürecek kötü gelişmelerin yaşanacağına, çevredeki kimselerin sıkıntı çekilen dönemde ortadan kaybolacağına, eş, dost ve akrabalardan alınan desteğin boşa gideceğine, o işi iyi yaptığı konusunda her yerde geçerli olacak bir belge alacağına, atılan adımlar yüzünden büyük zarara uğranacağına, ortaklık kurulan bir işte ihanet görüleceğine, dileklerinin ve dualarının gerçekleşmesi ile birlikte yüzünün güleceğine, mutluluğunun artacağına, aralarında herhangi bir sorunun başgöstermeyeceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında ekmek arası dağıtmak gördüyseniz:

  • Duygusal bir durum sizi aşağı çekebilir.

Kahve falında ekmek arası dağıtmak iş hayatında çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, bunun da hayatındaki en isabetli karar olacağına inanılır.

Kahve falında ekmek arası et yemek kazancın artması sayesinde daha bir güzel hayata sahip olunacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir olgunluğa erileceğine, ayaklarını yerden kesecek kadar büyük bir mutluluk duyacağına ve hayatını değiştirecek bazı kararlar vererek kendisini geleceğe taşıyacak çalışmalara gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ekmek arası çikolata görmek tabiri caizse ağlayıp dövüneceğine, kısmetinin kendinden yana olacağına, yüzünün güleceğine delalet eder.

Kahve falında ekmek arası peynir görmek elde bulunan mal ve mülkün bir kısmının elden çıkarılacağına, işinde büyük başarı elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında ekmek arasında balık görmek çok büyük kazançlar elde ederek çok yüksek mevkilerde kendisine yer edineceğine, sosyal hayatında insanlar tarafından aranan biri olacağına, rahatının, konforunun ve lüksünün de baki kalacağına işarettir.

Kahve falında ekmek arası yeşil soğan yemek zafer elde edeceğine, rakiplerine karşı fark atacağına, umutlarının söneceğine ve mutsuz olacağına delalettir.

Kahve falında ekmeğin arasında yılan görmek yıllardır yapılan bir mesleğin bırakılacağına, sohbetinin bozulacağına ve en sevdikleri ile nerdeyse yolları ayırma noktasına geleceğine işarettir.

Kahve falında ekmek arası soğan yemek çok büyük mutluluklar yaşatacak bazı adımlar atacağına, karşılaşılan kötü durumların yakın bir zaman içinde son ereceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir