Kahve falında annemin kaçırıldığını görmek

Kahve falında annemin kaçırıldığını görmek keyfinin, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, yanlıştan uzak durarak, her zaman doğru olanın peşinden gidileceğine, Allah’ın kendisine tabiri caizse yürü ya kulum demesi ile alıp yürüyeceğine, iyiliğe kavuşacağına, korkularından, kötü duygularından arınacağına, konforlu bir şekilde ömür geçireceğine, sıkıntılarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, eline geçen fırsatların çok iyi kazançlar sağlayacağına, işlerin aksamayacağına tabir olunur.

Kahve falında annemin kaçırıldığını gördüyseniz:

  • Olayları şansa bırakmak doğru olmayabilir.

Kahve falında annesinin kaçırıldığını görmek üzüleceğine ve kayıplar yaşayacağına, varlık içinde yokluk çekileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında annemin kaçırıldığını görmek başarının ve mutluluğun geleceğine, hayırlı kız evlatlara sahip olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında annesinden kaçtığını görmek müşterilerinin çoğalacağına, kişinin mutsuzluğundan, huzursuzluğundan ve karamsarlığından kurtulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında annenin kaçırıldığını görmek dertsiz ve tasasız bir döneme girileceğine, evliliklerde de sudan bahanelerle çıkacak tartışmalara ve kişinin sinirlerine hakim olmakta zorlanacağı bir süreç yaşayacağına işarettir.

Kahve falında annesinin kaçtığını görmek sahip olunan kaynakların kısa sürede biteceğine, mevki makam sahibiyken işten olunacağına, hayalindeki her şeye zamanla kavuşacağına, yaptığı projeler ile adından çok söz ettireceğine tabir olunur.

Kahve falında arkadaşının kaçırıldığını görmek deyim yerindeyse falı kapatan kişinin, eteklerini zil çaldıracak güzel bir olayın yaşanacağına, aile bireyleri ile yapılan bir ortaklıkla birlikte iş hayatına adım atılacağına ve yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, insanlar tarafından takdir edileceğine, kısa zaman içinde çok sevilen birisi olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında köpekten kaçıp ağaca tırmanmak maddi ve manevi açıdan çok zor durumlara düşüleceğine, fırsatların istenmeden harcanacağına, elindekileri de yitireceğine tabir olunur.

Kahve falında boğazına bişey kaçtığını görmek hayatının da düzene gireceğine, özel hayattan yana mutluluk verecek gelişmelerin yaşanacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir