AnaSayfa / Genel / Kahve falında ekmek arasında kıl görmek

Kahve falında ekmek arasında kıl görmek

Kahve falında ekmek arasında kıl görmek onların mutlu haberlerini alacağına, kendisini bu konuda çok şanslı göreceğine ve daha önce hiç yaşamadığı kadar özel duyguları yaşayacağına, maddi anlamda rahatının daimi olacağına, özgüvenini yitirerek bir süreliğine iç dünyasına kapanarak yaşayacağına, parasal anlamda rahat edeceğine, karşısına hayırlı kimselerin ve işlerin çıkacağına, sıkıntılara ve zorluklara daha akıllı ve mantıklı yaklaşacağına, gelecekte de istediklerine kolayca erişebileceğine alamet eder.

Kahve falında ekmek arasında kıl gördüyseniz:

  • Riskli maceralardan kaçınmalısınız.

Kahve falında ekmek arasında kıl görmek zor günlerden geçeceğine, zahmete ve çileye düşeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, kötü günlerin etkisinden kurtulacağına işarettir.

Kahve falında bacak arasında kıl görmek bazı sırların açığa çıkacağına, yaşadığı olaylardan ötürü çok zor zamanlar geçireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında dişin arasından kıl çıkarmak şansının ve kısmetinin açık olacağına, kısa bir süre sonra depresyona girileceğine, bir uzmana başvurulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dişlerinin arasında kıl görmek güvensizliğini yeneceğine, ancak verilen çabaara rağmen bir türlü ilerleme kaydedilemeyeceğine delalettir.

Kahve falında diş arasında kıl görmek dostunu da düşman sayacağına ve yanlış kimselere değer vereceğine, sıkıntılarını çok kısa süre içinde üzerinden atacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ekmek arası köfte yemek uyumsuz bir kişi ile kurulan bir ortaklık yüzünden gereksiz bir stres altına girileceğine ve üzüntü durulacağına, kazancın sürekli artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ekmek arası patates görmek prestij kaybı yaşanacağına, başka başka sebeplerden ötürü uzunca bir süre toparlanılamayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ekmek arası et görmek sıkıntılı olduğu bir dönemi atlatacağına, hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir