AnaSayfa / Genel / Kahve falında ekmek arası köfte görmek

Kahve falında ekmek arası köfte görmek

Kahve falında ekmek arası köfte görmek birlik ve dayanışma halinde olacağına, rahatlayacağına, hafifleyeceğine, mutluluğun kapıyı çalacağına, markasını duyuracağına, çok daha kötü durumlara düşüleceğine, planların tutmayacağına, çok zor durumlara düşeceğine hakkında asılsız dedikodular çıkarılacağına, moral bozukluğunu sevdikleri ile beraber atlatacağına ve kendisini daha iyi hissedeceğine tabir olunur.

Kahve falında ekmek arası köfte gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda ya da sosyal yaşamınızda olumlu gelişmeler var.

Kahve falında ekmek arası köfte almak maddi durumunuz kötüyse kısmetlerinizin artacağına, haneye bereket geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ekmek arası köfte görmek böylelikle sıkıntılarının ve sorunlarının en büyük kaynağını aşma imkânı elde edeceğine, maddi ve manevi olarak elinden gelen herşeyi yerine getireceğine ve akrabasının sırtından çok büyük bir yük alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ekmek arası köfte yediğini görmek yetim sevindireceğine ve düşkün kimselerin elinden tutacağına, herkesi kendisine hayran bırakacak işlere imza atacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ekmek arası köfte yemek buna rağmen işlerinin düzelmeyeceğine, bu yüzden borcun gittikçe artacağına, fena insanlar ile bazı sorunlar yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında köfteli ekmek yemek sorunların ardı ardına ortaya çıkacağına, sorunlu bir kişi ile kurulmuş olan ortaklıktan ötürü günden güne daha büyük bir darboğaza düşüleceğine, yaşadığı sıkıntılarından, zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında köfte ekmek satmak yapılan uzun görüşmeler sayesinde çalışma hayatı içinde yaşanan sorunların kısa süre içinde bitirileceğine, bir sebeple iş yapılan kişi ile aranın açılacağına, blöf yapan bir kişi yüzünden iş hayatında çok kötü bir duruma düşüleceğine işarettir.

Kahve falında köfte ekmek yediğini görmek sevdikleri ile arasına nifak ve ayrılık gireceğine, ferahlığa çıkılacağına, tartışmaların sona ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında köfte ekmek dağıtmak nankör bir kişi ile muhatap olunacağına, sevilen bir akraba yüzünden ihanete uğranacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir